To je to što me zanima!

VIDEO Messijeva 'čaga' postala je hit na društvenim mrežama!

Messi je s obitelji stigao u rodni Rosario ni 24 sata nakon remija s Lorientom. Pogledajte kako se Zlatna lopta 2021. snalazi na plesnom podiju
Vidi originalni članak

Ove sezone ne pleše na travnjacima kao što smo na to navikli od njega, a sada smo vidjeli kako se (ne) snalazi na podiju. Antonella Roccuzzo, supruga Lionela Messija, podijelila je s pratiteljima na Instagramu snimku na kojoj napadač PSG-a pleše na božićnoj zabavi te izmamila osmijeh na njihova lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 433 (@433)

Messi je s obitelji stigao u rodni Rosario ni 24 sata nakon remija s Lorientom, a u privatnom zrakoplovu poveo je sunarodnjake suigrače iz PSG-a Leandra Paredesa, Maura Icardija, Angela di Mariju i njihove obitelji.

Messi je ove sezone odigrao 16 utakmica za momčad iz francuske prijestolnice, zabio šest golova i upisao pet asistencija. Manje od onog što je priželjkivao AL-Khelaifi kada mu je pod noge bacao petrodolare. A svejedno je osvojio Zlatnu loptu...

No, sezona je još mlada, PSG ima 13 bodova prednosti naspram drugoplasirane Nice u Ligue 1 pa će Mauricio Pochettino moći odmoriti ključne igrače uoči najvažnijih utakmica. A zasad su najvažnije one 15. veljače i 9. ožujka kada će se PSG boriti s Realom za četvrtfinale Lige prvaka. 

Inače, 'kraljevi' su jedna od njegovih najdražih mušterija. Zabio im je 26 golova i 14 puta asistirao u 45 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ćiribu_ćiriba 25.12.2021.

    Ko Bil Gejc na predstavljanju windowsa 95.

  • PredragKišurek 25.12.2021.

    Velika atrakcija moš misliti.Ples ko ples.

  • Zagorov_pajdo_Chico 25.12.2021.

    čaga li ga čaga, pomalo autističan ples...

Komentiraj...
Vidi sve komentare