To je to što me zanima!

VIDEO Miočić: Nemam što puno reći. Prebit ću Jonesa u srpnju

Ne moram posebno trenirati, radit ću kao inače. Htio sam tu borbu već sad, ali nije se dogodilo, kazao je američki borac hrvatskih korijena
Vidi originalni članak

Nemam što puno reći, vidimo se u srpnju.

Riječi su to Stipe Miočića nakon što je UFC praktički potvrdio borbu između njega i Jona Jonesa za pojas teškaškog prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne moram posebno trenirati, radit ću kao inače i prebiti ga. Rekli su mi da će borba biti u srpnju i ja ću biti spreman. Htio sam tu borbu već sad, ali nije se dogodilo. Čekat ću srpanj, uopće nije bitno - kazao je Stipe u UFC-ovom studiju nakon borbe Jonesa i Ciryla Ganea.

Snimku možete pogledati OVDJE

Podsjetimo, Jones se vratio u kavez nakon više od tri godine i 'giljotinom' u prvoj rundi prisilio Francuza na tapkanje.

SPEKTAKULARNI OKRŠAJ ANKETA Kakva će to borba biti! Tko će slaviti, Stipe ili Jones?! DOŠAO MEĐU TEŠKAŠE Čudesni Jones razbio Ganea pa je zaprijetio Miočiću: Hoćete vidjeti kako razbijam Stipu?

Miočić je uoči meča znao da će se boriti protiv pobjednika tog okršaja, a sad zna i tko će to biti - dugogodišnji vladar UFC-ove poluteške kategorije i borac sa samo jednim porazom u karijeri, kojeg je upisao zbog nedozvoljenog korištenja laktova.

POGLEDAJTE SVE BORBE S FNC 10 PRIREDBE U LJUBUŠKOM!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 05.03.2023.

    Nažalost nemaš apsolutno nikakve šanse,volio bih da sam u krivu.

  • David1Prometheus 05.03.2023.

    Ajd ns vise kakav jones nece nikad te borbe biti..taj Jones je samo hype i zrak ..covjek se bori ko hrgovic svake 3 godine i ova borba ce past jer ce past vagu ili imat misterioznu ozljedu 2 dana prije borbe, prestanite vise glzposti pricat

  • 05.03.2023.

    tko je god podcjenio suparnika svi znamo kako je zavrsio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare