To je to što me zanima!

VIDEO Mišković se izlanuo, je li to potvrda: Ja mu samo mogu reći 'Hvala, idi svojim putem...'

Sve se glasnije šuška kako će Goran Tomić skupa s najboljim igračem Josipom Drmićem na ljeto preseliti s Rujevice na Maksimir, a predsjednik Rijeke i sam je to dao naslutiti
Vidi originalni članak

Predsjednik Rijeke Damir Mišković (57) nakon izgubljenog finala Kupa u Splitu govorio je o budućnosti momčadi s Rujevice, a ona je prije svega vezana za najbolje igrače i trenera.

Josip Drmić i Domagoj Pavičić, po svemu sudeći, više neće igrati za bijele, a slična je situacija i s Goranom Tomićem, koji je u ozbiljnim pregovorima za preuzimanje Dinama.

Idu li Drmić i Tomić i Dinamo, pitali su Miška na Poljudu, a iz njegova se odgovora da naslutiti rasplet.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da biste to trebali njih izravno pitati. Igrači i treneri dolaze i odlaze, ne vidim tu nikakvu tragediju. Ako netko plaća više, danas živimo u svijetu novca - rekao je prvi čovjek Rijeke i nastavio:

- Ako će netko dobiti pet puta više nego što dobiva kod mene i prijateljski ode u Dinamo ili bilo gdje drugdje, ne vidim tu problem. To je njegov posao, to je njegov život. Kad je bio u Rijeci, dao je sve od sebe. Ja mu mogu samo zahvaliti, stisnuti ruku i reći: "Evo, hvala ti puno što si bio ovdje s nama i odi svojim putem".

RAZOČARAN NAKON PORAZA Predsjednik Rijeke: Očešala nas je baklja koju su bacili u ložu! A isključenje? Jako čudno je to...

Prema neslužbenim informacijama, Goran Tomić jako je blizu maksimirske klupe, a sve bi trebalo biti formalizirano vrlo skoro.

POGLEDAJTE VIDEO: FEŠTA NA RIVI

Idi na 24sata

Komentari 69

  • kad pride nedeja zapolne 27.05.2022.

    Damire koliko si uložio (o.g.) još si dosta i dobio (4.mj.) !

  • torondo 27.05.2022.

    svak ide svoim poslom Miškovicu trebas kesu odrijesit i dovest par igraca a Ćestitke Hajduku na osvojenom kupu sudac treba malo bolje oci otvorit

  • JA SAM TAJ 27.05.2022.

    Čovjek razmišlja tržišno što danas i jeste jedini pravi način poslovanja.Na žalost kod nas mnogi o razumnom poslovanju u klubovima nemaju pojma.Pokušavaju uvesti samoupravljanje a dobro znamo da je to osuđeno na propast.Takvo samoupravljanje je u jednom našem velikom klubu rezultiralo minusom u blagajni već treću godinu za redom.Pametni dobro pamte zašto je samoupravljanje propalo kako u bivšoj državi tako i u svim ostalim državama.Euforija i zaduženja bez pokrića može neko vrijeme trajati ali do kada ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare