To je to što me zanima!

VIDEO Mladi Sučić zabio golčinu s 25 m u pobjedi protiv Barce

Ni Neto na golu katalonskog kluba nije mogao ništa kad je mladi hrvatski reprezentativac Luka Sučić (18) opalio s 25 metara i lijevom nogom zabio čudesan gol u prijateljskoj utakmici
Vidi originalni članak

Iz Lieferinga je stigao u RB Salzburg, a pokazao je mladi Luka Sučić (18) treneru Jesseu Marschu kako ozbiljno može računati na njega! I to ne samo kvalitetom u veznom redu, već i s odličnim 'projektilom' protiv, ni više ni manje, nego Barcelone.

U prijateljskoj je utakmici Salzburg slavio 2-1 (1-0) protiv Barcelone koja je igrala bez najveće zvijezde Lionela Messija, ali na terenu je bila i više nego respektabilna momčad. No, to nije spriječilo Austrijance da dobiju dodatnu dozu samopouzdanja u početnom stadiju sezone.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Luka je zabio za vodstvo 1-0 na poluvremenu, a to je napravio u dva poteza. Primio je loptu koja mu je malo odskočila i odmah nakon toga lijevom nogom opalio te pogodio desne rašlje Netova gola. Golman Katalonaca ostao je ukopan i jedino što je mogao je samo zapljeskati mladom hrvatskom reprezentativcu.

Barcelona je izjednačila u 83. minuti golom Danca Braithwaitea, dok je pobjedu Salzburgu u 90. minuti donio Aaronson. Dok La liga tek treba početi, austrijska je Bundesliga već počela te Salzburg ima dvije pobjede u prva dva kola s gol razlikom 10-2.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zabranjeni_komentar 05.08.2021.

    tko je od one dvojice Sučić ?

  • Da da 05.08.2021.

    Decko je super talentiran, nadam se da ce brzo biti u A reprezentaciji.. Sretno mu, svaka cast na golu...

  • ivan113 05.08.2021.

    Ma odmah u repku s njim 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare