To je to što me zanima!

VIDEO Modrić i Kovačić gađali istu stranu i promašili u lutriji jedanaesteraca u Ligi prvaka

Kovačić je bio drugi izvođač Cityja nakon Juliana Alvareza, koji je zabio s bijele točke, a gađao je u donju lijevu stranu, baš kao i Modrić. I doživio je istu sudbinu kao i kapetan 'vatrenih'
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida izborili su polufinale Lige prvaka nakon što su u lutriji jedanaesteraca bili bolji od Manchester Cityja. Rezultat je nakon produžetaka bio 1-1, a golove su na utakmici zabili Rodrygo (12') i Kevin de Bruyne (76') nakon što je prva utakmica na Santiago Bernabeuu završila 3-3.

Tako se putem penala odlučilo pitanje pobjednika, a izvođači su za svoje momčadi bili i hrvatski reprezentativci, Luka Modrić (38) i Mateo Kovačić (29). Modrić je ušao u igru u 79. minuti umjesto Kroosa, a Kovačić je zamijenio De Bruynea u 112. minuti.

A oba Hrvata nisu bila precizna s bijele točke. Modrić je bio prvi izvođač Reala, ima puno povjerenje Carla Ancelottija, ali je Ederson 'pročitao' u koju će stranu pucati i obranio udarac.

ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Kovačić je bio drugi izvođač Cityja nakon Juliana Alvareza, koji je zabio s bijele točke, a gađao je u donju lijevu stranu, baš kao i Modrić. I doživio je istu sudbinu kao i kapetan "vatrenih", Lunin je pogodio u koju će stranu pucati i obranio taj udarac.

JUNAK KIMMICH Bayern - Arsenal 1-0: Bavarci si spašavaju sezonu u Ligi prvaka! Izbacili 'topnike' za polufinale

Penal Luke Modrića (0:09) i Matea Kovačića (0:30) možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • strmi007 18.04.2024.

    Dinamooooooooooooooooooooooo

  • eugen123 18.04.2024.

    znamo ko ubuduce nece pucati penale za repku

  • Dalton 89 18.04.2024.

    modricu penzija kovacic nikad nije bio kvalitetan

Komentiraj...
Vidi sve komentare