To je to što me zanima!

VIDEO Mourinho odao počast Maradoni u centru Napulja i naišao na domaće navijače

Trener Rome Jose Mourinho posjetio je mural legendarnog Diega Maradone u pratnji policije i tjelohranitelja, a navijači Napolija bili su oduševljeni njegovim potezom te su mu aplaudirali i zahvaljivali
Vidi originalni članak

Roma večeras od 19 sati gostuje kod Napolija u 33. kolu Serie A, a domaćinima odgovara samo pobjeda žele li ostati u utrci za naslov prvaka. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napoli je neočekivano u prošlom kolu izgubio od Fiorentine dok je momčad Jose Mourinha u nizu od tri uzastopne pobjede te im je svaki bod vrijedan u pokušaju da dođu do pozicije koja vodi u Ligu prvaka.

Nogometaši Rome stigli su dan ranije na jug Italije, a uoči večerašnjeg derbija, Mourinho je u pratnji tjelohranitelja i policije posjetio mjesto u centru grada gdje je mural Diega Maradone. 

Portugalski strateg odao je počast legendarnom argentinskom nogometašu položivši cvijeće, a ovim potezom iznenadio je brojne navijače Napolija. Mourinho je prvo promatrao Maradonin mural i fotografije, nije se previše zadržavao, a na odlasku su mu domaći navijači počeli pljeskati i zahvaljivati.

Napoli se trenutačno nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice sa 66 bodova, odnosno pet manje od prvoplasiranog Milana, dok je Roma na petom mjestu s 57 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nimans 18.04.2022.

    Maradona največi ikada, nosonja može, samo skupljat lopte!!

  • SveznarPrcic 18.04.2022.

    Mou bio i ostao kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare