To je to što me zanima!

VIDEO Napokon! Vlašić je zabio prvi gol karijere u Premiershipu

Niksi je u 20. nastupu u elitnom razredu engleskog nogometa zabio za West Ham na gostovanju kod Watforda u pobjedi 4-1. Ušao je u igru u 85. minuti i lijepo poentirao u nadoknadi
Vidi originalni članak

Dugo je čekao, čak 19 utakmica, nije mu to uspjelo u Evertonu, ali u 20. nastupu Nikola Vlašić dočekao je i prvijenac u Premiershipu. Hrvatski reprezentativac zabio je za potvrdu pobjede West Hama kod Watforda 4-1 u 20. prvenstvenom kolu.

POGLEDAJTE VIDEO: Vlašićev gol Škotima na Euru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Niksi je u igru ušao tek u 85. minuti, ali iskoristio je malo vremena i u drugoj minuti nadoknade u praznu mrežu pospremio je povratnu loptu Jarroda Bowena. Proslavio je pokazivanjem čekića, simbola londonskog kluba. To mu je i prvi gol za West Ham uopće.

Vlašićev prvijenac za West Ham možete pogledati OVDJE.

Bivši igrač Hajduka, Evertona i moskovskog CSKA nije u užim planovima trenera Davida Moyesa iako je West Ham za njega ljetos izdvojio 30 milijuna eura. Najveću minutažu imao je u Europskoj ligi, dok je u ligi osuđen na mrvice, osam utakmica u kojima je prosječno igrao 25 minuta.

West Ham i dalje gura na tri fronta iako je ispao iz liga kupa pa će nastavak sezone iza Nove godine donijeti puno utakmica, a time možda i više šansi za Hrvata da pokaže što zna. Podsjetimo, prošle je sezone u CSKA-u u 34 nastupa zabio 12 golova i sedam puta asistirao.

Njegov je novi klub zadržao peto mjesto na ljestvici s četiri boda zaostatka za Arsenalom.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • babangida300 29.12.2021.

    Ušao u 85. minuti 🤣🤣🤣

  • LivajaHZV 28.12.2021.

    Hajdučka škola, BRAVO NIKSI

  • Hajduk Beograd 28.12.2021.

    I ćorava koka nađe zrno tako i on. Hajduk živi večno

Komentiraj...
Vidi sve komentare