To je to što me zanima!

VIDEO Napoli ismijao Osimhena nakon što je promašio penal, a njegov agent zaprijetio tužbom

To što su objavili na službenom profilu Napolija je neprihvatljivo. Video u kojem se ruga Victoru prvo je objavljen, a kasnije izbrisan. To šteti igraču i doprinosi negativnom doživljaju Victora, napisao je igračev agent
Vidi originalni članak

Trener Rudi Garcia izvadio ga je u 85. minuti utakmice protiv Bologne (0-0), a 13. minuta prije toga je Victor Osimhen (24) promašio penal. Nije se Nigerijcu svidjelo što mora iz igre, a Napoli je kasnije na TikToku objavio i video njegovog promašaja penala.

Iako je na prvu izgledalo kao da će sve biti normalno jer se nakon loše reakcije Osimhen ispričao treneru, u sve se uključio Roberto Calenda, igračev agent. Spomenuti TikTok video razbjesnio je čovjeka koji se brine o Osimhenovoj karijeri.

- To što su objavili na službenom profilu Napolija je neprihvatljivo. Video u kojem se ruga Victoru prvo je objavljen, a kasnije izbrisan. To šteti igraču i doprinosi lošem medijskom tretmanu Victora i lažnim vijestima o njemu. Poduzet ćemo sve korake kako bismo zaštitili Victora, uključujući i tužbu - objavio je Calenda.

U objavljenom je video Osimhen tražio penal pa promašio, a onda se javio agent i odlučio zaprijetiti tužbom. Osimhen ima ugovor s Napolijem do ljeta 2025. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Palmanova 27.09.2023.

    hahahha e to se zove humor,kad vlastiitog igraca ismijavas hahhaa.grazie Partenopei.Forza Roma ROMA Campione!

  • kp 27.09.2023.

    Izbacio bi ja tebe iz ekipe moš misliti zamjenio ga u 85 postao si napuhanko ko i Vinisius.Malko osjetili slave igrač pravi bi trebao igrati kostatno dobro a ne usrano ko vas dvojica.

  • kp 27.09.2023.

    Prošle god.svetac ove godine mu se ismijavaju super.

Komentiraj...
Vidi sve komentare