To je to što me zanima!

VIDEO Navijač u Zenici upao na travnjak i nasrnuo na Ronalda! Portugal utrpao pet do predaha

Zaštitari su spriječili potencijalni incident, no bh. savez sigurno će dobiti kaznu zbog ovakvog sigurnosnog propusta. Portugalci su slavili 5-0, a sve golove zabili su u prvom poluvremenu
Vidi originalni članak

Težak poraz Bosne i Hercegovine! Portugal predvođen Cristianom Ronaldom razbio je momčad novog izbornika Save Miloševića u Bilinom Polju u Zenici pred više od 15.000 navijača. Portugalci su slavili 5-0, a sve golove zabili su u prvom poluvremenu.

Upravo je legendarni napadač zabio prva dva gola gostujuće reprezentacije, prvi u 5. minuti iz penala kojeg je skrivio bivši igrač Osijeka Adrian Leon Barišić, te drugi u 22. nakon što je prekrasno prebacio Šehića. 

Tri minuta kasnije u strijelce se upisao i Bruno Fernandes, a golijadu u prvom poluvremenu zaokružili su novi igrači Barcelone Joao Cancelo i Joao Felix.

POVRATNICI I DEBITANTI ANKETA Povratak srebrnog asa 'vatrenih'? Koga bi Dalić trebao pozvati u završnici kvalifikacija

Pogledajte golove s utakmice OVDJE

Inače, u 39. minuti umalo je došlo do incidenta kada je jedan navijač upao na teren i krenuo prema Ronaldu, no zaštitari su ga spriječili da priđe Portugalcu.

Snimku pogledajte OVDJE

U nastavku susreta nije bilo previše uzbuđenja, Portugalci su maknuli nogu s gasa i više nije bilo golova. Bio je to šesti međusobni susret ovih dviju reprezentacije i peta portugalska pobjeda uz jedan remi.

U drugom susretu Slovačka je na gostovanju pobijedila Luksemburg sa 1-0 u izravnom okršaju za drugo mjesto i sada ima pet bodova više od Lukseburga dva kola do kraja. Pogodak odluke zabio je David Duriš u 77. minuti.

SVE SE UGASILO U 72 SATA Nevjerojatno: Hrvatska može nastaviti prokletstvo bronce! Kakav bi to bio bolan kraj ere

Island je bez većih problema porazio Lihtenštajn sa 4-0 golovima Gylfija Sigurdssona (22-11m, 49), Alfreda Finnbogasona (44) i Hakona Haraldssona (63).

Portugal vodi na ljestvici sa 24 boda, Slovačka ima 16, Luksemburg 11, Island 10, BiH devet, a na začelju je Lihtenštajn bez bodova.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Wajta 17.10.2023.

    Slušaj ti dew2345, da ti nije ovih iz septičke jame ne bi Hrvatska nikada bila druga i treća na svjetskom prvenstvu! Učite voljeti, a ne bez razloga mrziti nekoga tko vam nije ništa kriv!

  • 17.10.2023.

    Kristina se odmah za nogu hvata. Misli možda će penal izvuć.

  • Neso8 17.10.2023.

    Pravilo je da se likovi koji izazivaju prekide tekmi ne prikazuju na snimkama, budem tužio 24 sata FARE i gospodinu Stevanoviću il kako se već zove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare