To je to što me zanima!

VIDEO Nekada je ovdje slavio Bjelica, a sada - Kizilžar! Dečki se razbacali u svlačionici u Vrtu

Nema sumnje, Kizilžarova pobjeda nad Osijekom jedna je od najvećih u povijesti ove kazahstanske momčadi za koju nisu čuli niti najzagriženiji nogometni fanatici
Vidi originalni članak

Kulisa iz svlačionice Osijeka je ista, ovoga puta samo su se uloge zamijenile. Nogometaši Kizilžara senzacionalno su izbacili Osječane iz 2. pretkola Konferencijske lige i s ukupnih 3-2 slavili u dvomeču. U Osijeku je bilo 2-0 za Kazahstance.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Večeras je pobijedio bolji. I to je najveća istina koliko god čudno zvučalo uzevši u obzir da je Osijek više od 30 milijuna eura vrjednija momčad od kazahstanskog protivnika.

Dečki su dali sve od sebe, borili su se, proputovali ogroman put preko pola svijeta da bi stigli u Slavoniju... I, na koncu konca, zabili dva pogotka dok Osijek nije niti jedan.

BJELICA NAKON ISPADANJA 'Ovo je velika sramota. Ne bih Osijeku bio na teret. Sjest ću s predsjednikom i razgovarati'

Pa ne treba čuditi što je i atmosfera nakon pobjede bila na razini. Jer, nema sumnje, Kizilžarova pobjeda nad Osijekom jedna je od najvećih u povijesti ove kazahstanske momčadi za koju nisu čuli niti najzagriženiji nogometni fanatici.

KOMENTAR Kakav debakl i prava blamaža: Osječani izgubljeni u prijevodu, poraz koji mora donijeti 'žrtve'!

Tamo gdje su nekad slavili Nenad Bjelica i 'bijelo-plavi' sada slave Kizilžar i 'crveno-crni'. A scene iz Gradskog vrta ostat će im zauvijek u sjećanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Qyzyljar (@fcqyzyljar)

Idi na 24sata

Komentari 59

  • dahvaul 29.07.2022.

    Vi ste i Hajduk zajebali.

  • 29.07.2022.

    Pogledao sam ovaj video s treninga. Na njemu sam uočio upravo onaj nivo angažiranosti i želje koliki je bio na utakmici s Kizilom. Bjelica, pa tako i svi igrači vuku se po terenu ko prebijene mačke. Ako je ovaj video ilustracija kako Bjelica i Osijek rade onda i nije čudo kada je rezultat ovakav.

  • Jogurtaši 29.07.2022.

    Ova 9-ka me na Guardiola podsjeća a koliko vidim puno je eskima ili tak nekih

Komentiraj...
Vidi sve komentare