To je to što me zanima!

VIDEO Neymar prošao trojicu pa asistirao Paqueti: Finale? Tamo želim igrati protiv Argentine

Primio je loptu blizu centra te je tračao do šesnaesterca gdje je driblingom i promjenom smjera 'sakrio' loptu trojici suparnika te ju progurao između njih, da bi zatim izbacio cijelu obranu povratnom loptom za finale
Vidi originalni članak

Pojavio se pred kamerama nakon utakmice i kratko kritizirao suca Tobara, a nakon toga je heroj pobjede Brazila protiv Perua (1-0) u polufinalu Copa Americe Neymar (29) jasno poručio koga želi u finalu.

ČEKAJU SUPARNIKE Brazil dobio Peru za finale Cope!

- Želimo igrati protiv Argentine - kratka je i jasna bila poruka Neymara koji je u drugom poluvremenu utakmice praktički više vremena proveo ležeći na travnjaku nego li u igri.

No, navikli smo već na takvog Brazilca koji će u finalu igrati protiv bolje reprezentacije iz ogleda Argentine i Kolumbije, a nekako se očekuje da bi se tamo mogao naći sa bivšim suigračem Lionelom Messijem (34) koji je na ovom natjecanju u odličnom izdanju. A odlično igra i Neymar koji je zapravo većim dijelom zaslužan za prolaz u finale.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Primio je loptu blizu centra te je tračao do šesnaesterca gdje je driblingom i promjenom smjera 'sakrio' loptu trojici suparnika te ju progurao između njih, da bi zatim izbacio cijelu obranu povratnom loptom prema Lucasu Paqueti koji je zakucao u gol. 

Neymarovu majstoriju možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • meteor1234 06.07.2021.

    Igračina, samo da mu je tu glavu srediti.

  • Xyster 06.07.2021.

    Ali kako je ovaj juzno americki nogomet propao, za skoro pola ovih iz argentina jedva da je čovjek čuo. Od mladih igrača imaju Valverdea,Lautara Martineza i par ovih Brazilaca i to je to. A tesko da ce iko od njih biti kandidat za zlatnu loptu. Do Katra, imat ce šanse da osvoji koliko i Afrikanci.

  • kajcf 06.07.2021.

    e moj Neymar, samo da ti je gram mozga, mogao si biti jedan od najvecih, a ovako uzivaj u parama seika

Komentiraj...
Vidi sve komentare