To je to što me zanima!

Noćna mora za Hrvata: Grbić primio šesticu protiv Arsenala, navijači išli kući u 15. minuti!?

Ivo Grbić postao je prvi hrvatski golman koji je branio u Premiershipu, ali ovu će utakmicu htjeti što prije zaboraviti. Arsenal je pokazao raskoš i moć, a obrana Sheffielda odigrala užasno
Vidi originalni članak

Kandidat za naslov prvaka Engleske Arsenal došao je na gostovanje kod fenjeraša Premiershipa Sheffield United, kojemu se ove zime pridružio hrvatski golman Ivo Grbić iz Atletica, i pokazao nevjerojatnu dominaciju na Bramall Laneu. Do 15. minute Grbić je primio tri gola, prije poluvremena i "petardu", a do kraja utakmice i šesticu (6-0)!

Arsenal je poveo u petoj minuti golom Martina Odegaarda, a Jayden Bogle u 13. je zabio autogol. Domaćim navijačima pao je mrak na oči, a kad je Gabriel Martinelli u 15. minuti na dodavanje Jakuba Kiwiora zabio za 3-0, počeli su odlazili kućama! Nisu imali srca gledati debakl družine koja strmoglavo pada prema drugoj ligi.

Ivo Grbić, prvi Hrvat koji je branio u Premiershipu, bio je kao na streljani pokraj porozne obrane Sheffielda, Kai Havertz u 25. je zabio četvrti, a Declan Rice u 39. i peti. A Hrvat je pritom imao i dvije obrane, jednu nakon udarca unutar šesnaesterca. Ni sudačka ekipa na čelu sa Samuelom Barrottom nije imala previše milosti jer su zbog VAR provjere pokazali čak pet minuta nadoknade.

Golove Arsenala pogledajte u nastavku: prvi, drugi, treći, četvrti, peti, šesti.

Golijada se nastavila i u drugom poluvremenu. Ben White lijepo je iskosa s ruba šesnaesterca u 58. zabio za 6-0. Posljednjih pola sata i jedni i drugi kao da su jedva čekali da utakmica završi. Arsenal je ovom pobjedom ostao na dva boda od vodećeg Liverpoola, bod iza Manchester Cityja. Sheffield je velikih 11 bodova udaljen od sigurne zone.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 05.03.2024.

    Navijači išli kućiii,ma vrh je ovo,"matere mi"

  • strmi007 05.03.2024.

    Arsenal melje!

  • zagorac2 05.03.2024.

    nije bio prvi, Lovre Kalinic je bio prije godinu i nesto i isto je od nekoga primio 6 komada, ovi Hajdukovi golmani u Evropi su specijalisti za primat sestice mora da su lopte bile premalo napumpane

Komentiraj...
Vidi sve komentare