To je to što me zanima!

VIDEO Nogometašica (18) ostala bez svijesti. Osjetila snažnu bol u prsima dok se zagrijavala...

Caicedo je fantastično otvorila Svjetsko prvenstvo, zabivši drugi gol u pobjedi Kolumbije protiv Južne Koreje u 1. kolu SP-u u Australiji i Novom Zelandu. Završila je u bolnici nakon što se srušila na treningu
Vidi originalni članak

Senzacionalna nogometašica kolumbijske reprezentacije, Linda Caicedo (18), srušila je usred treninga tijekom Svjetskog prvenstva koje se održava u Australiji i Novom Zelandu.

Naime, 18-godišnja Caicedo srušila se za vrijeme treninga u okolici Sydneyja. Trčala je s loptom u nogama kada joj je pozlilo. Na snimci se vidi kako je kolumbijska nogometašica osjetila bol u lijevoj strani prsiju tijekom trčanja. Stala je kako bi uhvatila dah, a zatim se primila za koljena, a zatim srušila na travnjak.

Zabrinute suigračice brzo su se okupile oko Caicedo, a zatim su na teren utrčali liječnici. Bila je bez svijesti oko 90 sekundi, a na nosilima je odvedena s treninga u obližnju bolnicu. 

BILA JE U ŠOKU VIDEO Nogometašica zaprosila partnericu u emisiji uživo...

Snimku možete vidjeti OVDJE.

Srećom, nogometašica se uspješno oporavila.

UDALJIO SE OD NOGOMETA Austrijskom reprezentativcu dijagnosticiran tumor: Otišao je na liječenje, prognoze su dobre

- Ne možemo ići u detalje. Ono što se dogodilo simtpom je prevelikog stresa i velikih fizičkih zahtjeva. Ona je dobro i sve se vratilo u normalu. Linda je strašno umorna. - rekao je član medicinskog osoblja iz kolumbijskog nogometnog saveza. 

Caicedo je prije šest mjeseci pobijedila borbu protiv raka, zato su mnogi bili izrazito zabrinuti kada joj je pozlilo na treningu. Sad se oporavlja i trenutno je upitno hoće li opet zaigrati na Svjetskom prvenstvu. U prvom kolu zabila je drugi gol Kolumbije u pobjedi protiv Južne Koreje 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare