To je to što me zanima!

VIDEO 'Novi Ibra' ruši rekorde talijanskog nogometa. Debitirat će za Milan sa samo 15 godina?!

Zbog Francesca Camarde, koji će tek u ožujku napuniti 16 godina, Milan je tražio i dobio posebnu dozvolu za nastup u Serie A. To bi se moglo dogoditi već u subotu protiv Fiorentine
Vidi originalni članak

Još nije napunio ni 16 godina, a već trenira s prvom momčadi velikana Milana. I štoviše, ovu subotu mogao bi postati najmlađi debitant u povijesti Serie A.

Zove se Francesco Camarda, rođen je 10. ožujka 2008. i aktualni je talijanski reprezentativac do 17 godina.

S obzirom na to da trener Milana Stefano Pioli nema na raspolaganju Oliviera Girouda zbog kartona, kao i ozljede Rafaela Leaa i Noaha Okafora, posegnuo je za napadačem juniorske momčadi.

I taj je korak bio velik za jednog 15-godišnjaka, ali je već zabio sedam golova i dvaput asistirao u 13 utakmica. Do 14. godine za Milan je zabio nevjerojatnih 500 golova, odnosno pet i pol po utakmici!?

Svijet je obišla njegova majstorija škaricama u utakmici Lige mladih protiv PSG-a, a Newcastleu je utrpao hat-trick.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Istina je, priključit ćemo ga momčadi za utakmicu protiv Fiorentine. Jako je talentiran, a talent ne poznaje godine. Bit će spreman ako ga budemo zatrebali - kazao je Pioli.

Propozicije u Italiji inače brane mlađima od 16 godina nastup za seniore, ali za momka koji je već izrastao do 184 centimetra i kojega nazivaju novim Zlatanom Ibrahimovićem učinili su iznimku. To je moguće uz pristanak regionalnog saveza koji je dao zeleno svjetlo.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Cropatria1 24.11.2023.

    A ko mu je ćaća..? 🥺

  • no sleep 24.11.2023.

    Bravo mali, ako budeš pola ćaće dobar si

Komentiraj...
Vidi sve komentare