To je to što me zanima!

VIDEO Novi šok u Italiji! Monza deklasirala Juve, Laziju remi

Juventus je uz sve probleme doživio i težak udarac kada ga je usred Torina pobijedila Monza, koja je prošle izborila elitni rang talijanskog nogometa. Brekalo nije bio u konkurenciji za nastup u Fiorentini
Vidi originalni članak

U susretu 20. kola Serie A Lazio i Fiorentina su na Olimpijskom stadionu u Rimu igrali 1-1 (1-0).

Domaće je u prednost doveo Casale (8) nakon kornera na otvaranju utakmice, a poravnao je Gonzalez (49) sjajnim udarcem sa 20-ak metara početkom nastavka.

Toma Bašić ostao je na klupi Lazija koji se ovim bodom izjednačio s Atalantom i Milanom na diobi trećeg mjesta na ljestvici, dok Josip Brekalo, koji je u petak stigao u Fiorentinu, nije konkurirao za nastup u svojoj novoj momčadi koja je sada 12. sa 24 boda.

VIDEO SAŽETKA OVDJE

Ranije u nedjelju su se dogodila dva velika iznenađenja u Serie A, novak u ligi Monza je kao gost svladao Juventus sa 2-0 (2-0), dok je Sassuolo također kao gost na San Siru svladao branitelja naslova Milan sa čak 5-2 (3-1).

Pogotke za Monzu postigli su Ciurria (18) i Mota (40). S ova tri boda Monza je preskočila Juventus na ljestvici, sada je 11. sa 25 bodova, dva više od 13. Juventusa koji je ranije ove godine kažnjen oduzimanjem 15 bodova zbog financijskih malverzacija.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Vodi Napoli sa 50 bodova, 10 više uz utakmicu manje od drugog Intera.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pfc 29.01.2023.

    Nema se tu sta rec,ocito događaji oko Juventusa previse uticu na igrace i jos kad te vodi trener koji je totalno pogubio konce,koji je davnih dana trebao otic,rezultat je ovaj danasnji. Kako god,teski period ceka Juve i bojim se da sljedece godine necemo gledat u crno bijelom dresu igrace kao Vlahovic,Chiesa,Miretti,Fagioli,Soule,Iling..buducnost Juvea koja ce na zalost bit proslost. FJ

Komentiraj...
Vidi sve komentare