To je to što me zanima!

VIDEO Objava podigla Tursku na noge: Icardi glavom u stativu pokraj Livija, javio se i Romano

Tip je glavom udario u stativu, a oni su to objavili na Instagramu i plaču za penalom. Tipično za njih, sramotno. Fabrizio bolji si od toga, budi ozbiljan, napisao je Edin Džeko
Vidi originalni članak

Turski derbi između Fenerbahčea i Galatasaraya završio je bez golova (0-0), a gosti su nakon utakmice započeli 'okršaj' na društvenim mrežama nakon što su objavili fotografiju napadača Maura Icardija (30) s modricom ispod oka, na to su se javili nogometaši s obje strane, a započelo je i prepucavanje.

SVEGA JE TU BILO VIDEO Livaković sačuvao praznu mrežu u derbiju punom tenzija u Turskoj! Evo što se sve događalo

- Sram nas je u njihovo ime za ovo što se događa. VAR soba i 26 kamera ne mogu to vidjeti, a oni koji žele pravdu za sebe nastavljaju manipulirati turskim nogometom na svakom kanalu - napisali su iz Galate, a ubrzo su odgovorili iz Fenera da rade žrtvu od sebe tako što su objavili fotografiju igrača koji je udario glavom u stativu. Video situacije možete pogledati OVDJE.

Sve je to pratio i popularni svjetski insajder Fabrizio Romano, a na njegovu je objavu odgovorio i bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko (37):

- Tip je glavom udario u stativu, a oni su to objavili na Instagramu i plaču za penalom. Tipično za njih, sramotno. Fabrizio bolji si od toga, budi ozbiljan - napisao mu je na objavu u kojoj je Talijan nekoliko puta ispravljao ono što je objavio. 

Pritisak na suce bit će sve veći s obzirom na izjednačenu situaciju u turskom prvenstvu. Što se tiče Dominika Livakovića (28), ubrzo je postao jedan od stožernih igrača Fenerbahčea, a bit će od velike važnosti u borbi s Galatom za naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MatijaKezele 25.12.2023.

    Džeko je malo slijep... Zašto je udario u stativu? Jer je odgurnut u nju, a ranije u utakmici i udaren šakom u glavu

  • 99 turski kebab 25.12.2023.

    ja sam nekad nosil vodu u engleskoj znal sam bi sad i na tribini sad prodajem kebab po turskoj i mislim da je penal da

Komentiraj...
Vidi sve komentare