To je to što me zanima!

VIDEO Objavili su neprimjerenu fotku Ronalda na ceremoniji, Messi i Lewa prasnuli u smijeh

Tijekom svečane ceremonije u pariškom Theatre du Chatelet, u jednom trenutku se na video zidu pojavila Ronaldova fotografija u donjem rublju s naslovnice popularnog američkog časopisa
Vidi originalni članak

Peterostruki dobitnik Zlatne lopte Cristiano Ronaldo (36) ove je godine bio daleko od osvajanja nagrade za najveće individualno priznanje u svijetu nogometa zbog čega brojni vjeruju kako je to razlog njegovog nedolaska na svečanu ceremoniju.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Uniteda o Ronaldu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugalac prvi put od 2007. godine nije bio nominiran u prva tri najbolja te je zauzeo tek šesto mjesto osvojivši 178 bodova. Tijekom dodjele nagrade, organizatori su se na šaljiv način dosjetili kako 'dovesti' Ronalda na ceremoniju, prikazavši njegovu fotografiju s naslovnice časopisa Vanity Fair u donjem rublju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Robert Lewandowski, Lionel Messi i Kylian Mbappé nisu se mogli suzdržati od smijeha kad se fotografija pojavila na video zidu, dok se bivši nogometaš Didier Drogba, inače jedan od voditelja svečane priredbe, zapitao – što im je ovo trebalo.

Ovogodišnja Zlatna lopta pripala je Argentincu Lionelu Messiju koji je prošle sezone s reprezentacijom Argentine osvojio Copa Americu te bio najbolji strijelac La Lige sa zabijenih 30 golova. 

Messi je nagradu uzeo s osvojenih 613 bodova, drugi je bio Robert Lewandowski s 580, a Ronaldo šesto mjesto sa 178 bodova. Ispred njega bili su N'Golo Kanté, Karim Benzema i Jorginho.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • mala vatra 01.12.2021.

    Zašto svaku godinu naprave taj "izbor" kad se zna da je zlatna lopta rezervirana za Ronalda i Mesija..a kad su je morali dati Modriću zbog njegovih zasluga "veliki" Ronaldo nije se niti pojavio...

  • vedii888 30.11.2021.

    ha ha ha prasnuli u smijeh

  • Palmanova 30.11.2021.

    Kristijano nije podnio poraz casno, te je zatrazio misljenje VAR sobe

Komentiraj...
Vidi sve komentare