To je to što me zanima!

VIDEO Okršaj zvijezda u PSG-u: Messi verbalno napao Ramosa

Ponekad prostruji riječ koju nije trebalo izreći. Ponekad je start oštriji nego što bi trebao biti, ali tako je to kada se radi o pobjedničkom genu. Messi je Ramosu odlučio reći što ga ide iako se Španjolac odmah ispričao
Vidi originalni članak

Čudno je bilo za vidjeti Lionela Messija u plavom dresu, a da nije Barcelonin. Čudno je bilo vidjeti i Sergija Ramosa u Parizu nakon toliko godina velikog rivalstva u La Ligi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, zvjezdani dvojac okrenuo je novu stranicu u karijeri prošle godine i od tada zajedničkim snagama brane boje Parižana. Messi ipak nešto značajnije pošto je Ramos stigao ozlijeđen pa mu je trebalo nekoliko mjeseci da zaigra.

I normalno je da, kada si nogometaš takvog kalibra, ponekad prostruji riječ koju nije trebalo izreći. Ponekad je start oštriji nego što bi trebao biti, ali tako je to kada se radi o igračima s pobjedničkim genom.

Pa s treninga stiže zanimljiv video okršaja Messija i Ramosa.

Španjolski stoper je u žaru borbe zakačio Argentinca po nogama što se Messiju nikako nije svidjelo. Pa je odlučio pokazati tko je gazda, iako je s druge strane bio možda i najbolji stoper posljednje desetljeće.

Messi je prvo prišao suigraču i lagano mu se unio u lice na što ga je Ramos potapšao po glavi. Messi je odlučio istjerati pravdu do kraja pa je uslijedio kartki verbalni obračun u kojem mu je ukazao da je pregrub i da smanji tenzije.

Obračun je trajao kratko i ubrzo se trening nastavio u normalnom ritmu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 25.07.2022.

    Nepotrebni senzacionalizam!

  • jasam tisicigan 25.07.2022.

    Jakoo

  • tomomisterija 25.07.2022.

    već sam mislio da sam samo ja lud ovdje onda su me spasili ostali komentari

Komentiraj...
Vidi sve komentare