To je to što me zanima!

VIDEO Olmo čudesnom golčinom od prečke utišao Westfalen, Leipzig deklasirao Dortmund

Više od 81 tisuće 'žuto-crnih' navijača upriličilo je povratak na bundesligaške stadione u punom kapacitetu. Dortmundski Žuti zid pripremio je famoznu koreografiju, no Leipzig im je priredio hladan tuš
Vidi originalni članak

U derbiju 28. kola Bundeslige RB Leipzig je s 4-1 pobijedio drugoplasiranu Borussiju u Dortmundu te tako pomogao Bayernu, koji šest kola prije kraja ima devet bodova prednosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Olmo kod Cro Copa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klub iz Istočne Njemačke je prohujao Dortmundom. S dva gola Konrada Laimera (21, 30) i jednim Nkunkua (57) vodili su s glatkih 3-0 sve do završnice. Donyell Malen (84) smanjio je na 1-3, a samo dvije minute kasnije Dani Olmo zabio spektakularnu golčinu za potvrdu pobjede.

VIDEO OLMOVA GOLA OVDJE

Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu za goste dok je za domaće Marin Pongračić ostao na klupi na velebnom Westfalenu gdje su se navijači prvi put poslije više od 730 dana okupili u punom broju. Njih više od 81 tisuće priredilo je spektakularnu koreografiju po povratku na stadione u punom kapacitetu.

No, 'bikovi' su imali drugačije planove pa su Žutom zidu priredili hladan tuš. I ne samo da je Dortmund doživio težak poraz, već je Bayern današnjim slavljem stigao korak bliže novoj tituli.

VIDEO NAVIJAČA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Antitovari 03.04.2022.

    Dinamovac ko Dinamovac...ne zabija krumpire i otpatke ko levaja. Svaki Dinamovac zabija Eurogolove !

  • purger'73 03.04.2022.

    Čestitke igračino! Nekaj si pokupil i od Orše! ha ha ha 👍👊🔝

  • 03.04.2022.

    Hvala Bogu kak je takav igrač igrao u Dinamu .Skroman ,pametan ,nije bahat .

Komentiraj...
Vidi sve komentare