To je to što me zanima!

VIDEO Opsadno stanje u Milanu. Navijač PSG-a izboden u glavu i noge. U bolnici se bori za život!

Ozlijeđeno je i nekoliko policajaca koji su intervenirali u sukobu u četvrti Navigli. No, nije to bio jedini huliganski obračun u noći s ponedjeljka na danas...
Vidi originalni članak

U Milanu je prije današnje utakmice nogometne Lige prvaka između Milana i francuskog Paris Saint-Germaina došlo do nekoliko huliganskih tučnjava, a u jednoj je teško ozlijeđen navijač francuske momčadi koji se, kako prenosi talijanska novinska agencija ANSA, bori za život.

ANSA je dodala da je 34-godišnji navijač PSG-a izboden nožem u glavu i nogu i da se bori za život u jednoj od milanskih bolnica. Ozlijeđeno je i nekoliko policajaca koji su intervenirali u sukobu u četvrti Navigli.

No, nije to bio jedini hulignski obračun divljaka u noći s ponedjeljka na danas. U Kineskoj četvrti policija je intervenirala između desetaka gostujućih huligana i stanovnika te četvrti.

Kasnije je intervenirala i u jednoj od ulica u kojoj su bili smješteni francuski navijači, a jednom od njih trebala je i liječnička pomoć.

NEDOPUŠTENA SREDSTVA Pogledajte što je policija uzela huliganima na susretu Dinama u Varaždinu. Privela sedmoricu

NASTAVLJA SE ELITNO NATJECANJE Kovačić i Gvardiol love drugi krug Lige prvaka, Hrvati čekaju Barcu. Evo gdje gledati uživo

Ansa je također napisala da će sigurnosne službe i policija u utorak pojačati okupljanja najvećeg broja navijača ispred San Sira.

Utakmica između Milana i PSG-a počinje u 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • kp 07.11.2023.

    Ma nije to ništa za uefu(mafiju).U Turskoj batinjanje povrjeđeni,Fracuskoj itd.ali to se neračuna bitno je da se gleda HRVATSKI nogomet i kažnjava.Govna čefrinova koji radi kako mafija kaže.

  • bjeli86 07.11.2023.

    Boyse pohapsit odmah

  • Palmanova 07.11.2023.

    to su BBB iz Atene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare