To je to što me zanima!

VIDEO Dinamo zabio Hajduku nakon 323 minute, ukazao se Livaja pa veliki talent 'modrih'!

Bruno Petković pratio je akciju nakon što je Ivanušec pogodio stativu i na dodavanje Moharramija pogodio za vodstvo Dinama protiv Hajduka. Izjednačio je Marko Livaja u 94., a Baturina je onda asistirao i zabio
Vidi originalni članak

Nakon blijedog prvog poluvremena derbija Dinama i Hajduka, u nastavku totalna ludnica za kraj sezone HNL-a (3-1). Pred 18.353 gledatelja na Maksimiru i praznom južnom tribinom "modri" su poveli u 53. minuti.

Luka Ivanušec odapeo je s 20-ak metara po sredini šut u desnu stativu gola Lovre Kalinića, a ona se odbila natrag u polje. Sve je pratio Dinamov Iranac Sadegh Moharrami koji je loptu zavrnuo na peterac, a tamo je bio spreman Bruno Petković i lakoćom zakucao za 1-0.

Povremenom hrvatskom reprezentativcu, koji se nije našao na posljednja dva popisa izbornika Zlatka Dalića, to je 11. gol sezone u 45. nastupu.

Zanimljivo, i prvi Dinamov u četvrtoj utakmici protiv Hajduka ove sezone. Bijeli su u prosincu pobijedili na Maksimiru 2-0, a nakon toga na Poljudu je bilo 0-0 i 1-0 za domaće. Trebale su "modrima" točno 323 minute da zabiju Hajduku.

Nakon što je ušao s klupe u 60. minuti pa nehotice zabio gol koji nije priznat, Marko Livaja u četvrtoj minuti nadoknade bio je strijelac izjednačujućeg gola.

Proigrao ga je Filip Krovinović, a on je s igračem na leđima spretno poentirao 28. put ove sezone i još malo povisio Hajdukov rekord.

I dok je Hajduk lovio preokret, Dinamo je u završnici zabio još dva gola. Prvo je u kontri Martin Baturina asistirao Mislavu Oršiću koji je zabio u prazan gol za 2-1, a onda je Šibenčanin sam bio strijelac iz zadnje akcije na utakmici. VAR je provjeravao mogući faul Menala na Krovinoviću ranije u toj akciji, ali sudac Patrik Kolarić ipak ga je priznao za konačnih 3-1.

Sve golove s utakmice Dinamo - Hajduk možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • RCR-Dečec 22.05.2022.

    Gdje ste miševi?!! 💙💙💙🏆🏆🏆💙💙💙

  • NU 21.05.2022.

    Pazi, a na Wikipediji lijepo piše da je dečko rođen u Splitu.Nevjerojatno ste precizni...

  • Antitovar ***** 21.05.2022.

    Orsic majstorcina ! A tek Baturina...jos kad dodje Drmic....jooooooj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare