Obavijesti

Sport

Komentari 38

VIDEO Dinamo zabio Hajduku nakon 323 minute, ukazao se Livaja pa veliki talent 'modrih'!

VIDEO Dinamo zabio Hajduku nakon 323 minute, ukazao se Livaja pa veliki talent 'modrih'!
8

Bruno Petković pratio je akciju nakon što je Ivanušec pogodio stativu i na dodavanje Moharramija pogodio za vodstvo Dinama protiv Hajduka. Izjednačio je Marko Livaja u 94., a Baturina je onda asistirao i zabio

VIDEO

Nakon blijedog prvog poluvremena derbija Dinama i Hajduka, u nastavku totalna ludnica za kraj sezone HNL-a (3-1). Pred 18.353 gledatelja na Maksimiru i praznom južnom tribinom "modri" su poveli u 53. minuti.

Luka Ivanušec odapeo je s 20-ak metara po sredini šut u desnu stativu gola Lovre Kalinića, a ona se odbila natrag u polje. Sve je pratio Dinamov Iranac Sadegh Moharrami koji je loptu zavrnuo na peterac, a tamo je bio spreman Bruno Petković i lakoćom zakucao za 1-0.

Dinamo poveo protiv Hajduka, Petković zabio za 1:0

Povremenom hrvatskom reprezentativcu, koji se nije našao na posljednja dva popisa izbornika Zlatka Dalića, to je 11. gol sezone u 45. nastupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zanimljivo, i prvi Dinamov u četvrtoj utakmici protiv Hajduka ove sezone. Bijeli su u prosincu pobijedili na Maksimiru 2-0, a nakon toga na Poljudu je bilo 0-0 i 1-0 za domaće. Trebale su "modrima" točno 323 minute da zabiju Hajduku.

Dinamo poveo protiv Hajduka, Petković zabio za 1:0

Nakon što je ušao s klupe u 60. minuti pa nehotice zabio gol koji nije priznat, Marko Livaja u četvrtoj minuti nadoknade bio je strijelac izjednačujućeg gola.

Proigrao ga je Filip Krovinović, a on je s igračem na leđima spretno poentirao 28. put ove sezone i još malo povisio Hajdukov rekord.

I dok je Hajduk lovio preokret, Dinamo je u završnici zabio još dva gola. Prvo je u kontri Martin Baturina asistirao Mislavu Oršiću koji je zabio u prazan gol za 2-1, a onda je Šibenčanin sam bio strijelac iz zadnje akcije na utakmici. VAR je provjeravao mogući faul Menala na Krovinoviću ranije u toj akciji, ali sudac Patrik Kolarić ipak ga je priznao za konačnih 3-1.

Sve golove s utakmice Dinamo - Hajduk možete pogledati OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener