To je to što me zanima!

VIDEO Ovo je pobjednički poen Ćorića za Masters u Cincinnatiju

Nisam bio spreman za ovaj govor prije pet dana, mislio sam da ću ispasti u prvom kolu, rekao je Borna Ćorić nakon velike titule na Masters 1000 turniru
Vidi originalni članak

Nije htio srljati, pokušao je smiriti situaciju i izgraditi poen, ali to nije bilo potrebno. Pogriješio je Stefanos Tsitsipas (24, ATP 7.) i poslao loptu u aut za prvi Masters 1000 trofej u vitrini Borne Ćorića (25, ATP 152.)! Proslavio je sve to hrvatski tenisač u stilu ponajboljeg svjetskog nogometaša Kyliana Mbappea, prekrižio se i zahvalio Bogu za nagradu nakon svih patnji s ozljedama.

IZ OZLJEDE DO NASLOVA KARIJERE Borna, ti si čudo! Kao mlađeg ga uspoređivali s Đokovićem, nakon ovoga znamo i zašto...

Nikako Borna nije mogao pronaći ritam mečeva, mučile su ga ozljede i obnove istih, neki su ga već svrstavali u rubriku 'vječiti talenti', ali sve ih je demantirao hrvatski tenisač vrhunskom predstavom u Cincinnatiju. Puno je značila ova pobjeda nakon dugog izbivanja s terena.

Pobjednički poen možete pogledati OVDJE.

Nakon nešto manje od dva sata igre kojom je postao tek peti Hrvat s naslovom turnira u toj kategoriji nakon Gorana Ivaniševića, Ive Majoli, Ivana Ljubičića i Marina Čilića. Nitko nije osvojio Masters s tako niske pozicije kao on.

- Nisam bio spreman za ovaj govor prije pet dana, mislio sam da ću ispasti u prvom kolu - nasmijao je Ćorić publiku u Cincinnatiju nakon velikog podviga.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sinjskidišpet85 22.08.2022.

    Poen od miijun dolara💪🏻👏🏻

  • 22.08.2022.

    Svaka čast, nego di su oni pljuvači? Di je onaj dalmatinac šta je rekao da je propao borna?? Nema ga nešto

  • 22.08.2022.

    ovo je skoro kao kad je ivanisevic osvojio wimbledon sa wild card.

Komentiraj...
Vidi sve komentare