To je to što me zanima!

Video: Ovo je sedmerac koji je Hrvatsku koštao finala SP-a

Poraz od Norveške Hrvatsku je odveo u borbu za brončanu medalju, a sedmerac odluke promašio je Zlatko Horvat. Hrvatskom kapetanu obranio je norveški golman Bergerud
Vidi originalni članak

Hrvatska je izgubila od Norveške 28-25 nakon produžetaka, no priliku da Hrvatsku odvede u finale imao je Zlatko Horvat na isteku 60 minuta. No Zlajo je promašio svoj drugi sedmerac na utakmici i iz heroja se u sekundi pretvorio u tragičara polufinala.

Njegovu ulogu preuzeo je Bergerud, norveški golman utakmicu je zaključio sa 16 obrana i zasluženo je proglašen igračem utakmice. Obrana koju će pamtiti cijelu karijeru i obrana koja će ga vjerojatno dići u zvijezde u njegovoj domovini.

Pogledajte kako je Bergerud obranio Horvatu.

U borbi za brončanu medalju Hrvatska će igrati protiv Slovenije već sutra od 20.45.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • IrenkoPavlovic 28.01.2017.

    Idemo uzeti medalju. Prije nekih 30+ godina juniorska utakmica... smo u minusu 2 i dobijem tri slobodna bacanja u zadnjoj sekundi. ( Radonjic sudac ) . Prva dva ulaze bez obruča a treći jedva od table. Idemo po bronzu Iznad svih..

  • kokaza10 28.01.2017.

    Finala nas je nažalost koštalo puno više toga od ovog sedmerca. Ako smo tako trebali dobiti tekmu, onda bolje da i nismo, pobjedu bi pripisali sucima. Veliki "taktičar" Babić izgubio je ovu utakmicu, sa Slovenijom bit će bojim se isto.

  • jo2hn8ny 28.01.2017.

    Ova mi je najdraža : "Ovo je sedmerac koji je Hrvatsku koštao finala SP-a". Ma koji nesretni sedmerac nas je koštao? Koštalo nas je forsiranje sredine, a ne krila te skoro ni jedna kontra za sretnim završetkom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare