To je to što me zanima!

VIDEO Ovo se ne viđa često! Nikola Moro zabio odličan gol

Moro je odigrao cijeli susret za Bolognu, a za vodstvo je zabio prekrasan gol kakav se ne viđa vrlo često. Odigrao je cijelu utakmicu, a njegova Bologna će u osmini finala igrati protiv Intera
Vidi originalni članak

Nogometaši Bologne izborili su plasman u osminu finala talijanskog Kupa pobjedom 2-0 protiv Verone, a prvi gol na utakmici postigao je hrvatski reprezentativac Nikola Moro.

Moro je doveo Bolognu u vodstvo prekrasnim golom u 41. minuti, a konačnih 2-0 postavio je Sydney van Hooijdonk u 62. minuti. Gosti su od 72. minute igrali bez isključenog Suata Serdara. Moro je odigrao cijeli susret za Bolognu koja će u osmini finala igrati protiv Intera.

SERIE A Milan prosuo 2-0 kod Napolija, Inter je srušio Mourinha...

Gol Nikole More pogledajte OVDJE.

Osminu finala je izborila i Salernitana koja je sjajnom predstavom deklasirala Sampdoriju sa 4-0 izborivši ogled protiv Juventusa.

Golove su zabili Chukwubuikem Ikwuemesi (28.), Loum Tchaouna (45+1, 67.) i Jovane Cabral (86.). Domagoj Bradarić je odigrao cijeli susret za pobjedničku ekipu.

SVE ZBOG KOCKE Juventusov igrač: Dužan sam tri milijuna eura, kamatari prijete da će mi slomiti noge...

Dalje ide i Cremonese porazivši Cittadella sa 2-1 nakon produžetaka. Andrea Bertolacci je u 48. minuti doveo domaći sastav u vodstvo, izjednačio je Alessio Vita u 83. minuti, a gol odluke zabio je Massimo Coda u 120. minuti.

Obje momčadi završile su utakmicu s igračem manje. U 53. minuti je "pocrvenio" gostujući branič Domenico Frare, a u 117. je kod domaćina isključen Giovanni Stroppa. Cremonese će u osmini finala gostovati kod Rome.

U srijedu su na rasporedu još tri utakmice 16-ine finala, sastaju se Genoa - Reggiana, Lecce - Parma, te Udinese - Cagliari, dok su u četvrtak na rasporedu utakmice Sassuolo - Spezia i Torino - Frosinone.

Prvih osam nositelja imalo je direktan plasman u osminu finala.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gojko ercegovac 01.11.2023.

    Nije Moro

  • ZUKIZUKIZUKI 01.11.2023.

    "Često se događa da se ovo rijetko viđa" rekao bi vlaović

  • kovid19 01.11.2023.

    jedna lasta ne cini proljece...

Komentiraj...
Vidi sve komentare