Obavijesti

Sport

Komentari 2

Milan prosuo 2-0 kod Napolija, Inter je srušio Mourinha...

Milan prosuo 2-0 kod Napolija, Inter je srušio Mourinha...

U posljednjim sekundama susreta odličnu priliku je imao i Khviča Kvaratskhelija, ali je Mike Maignan spasio Milan

VIDEO

U derbiju 10. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli i Milan su odigrali 2-2, nakon što su gosti vodili 2-0 na poluvremenu.

Bila je to odlična utakmica u kojoj je prvi dio pripao "Rossonerima," a nastavak susreta aktualnom prvaku.

Gosti su već u drugoj minuti imali priliku, no udarac Oliviera Girouda je bio blokiran. U 22. minuti Francuz je ipak zabio. Christian Pulišić je ubacio, a Giroud glavom pogodio za 1-0. Devet minuta kasnije francuski napadač je ponovo glavom tresao mrežu. Ovoga puta asistirao je Davide Calabrija. U 41. minuti je moglo biti i 3-0, no Tijjani Reijnders nije bio precizan.

Serie A - Napoli v AC Milan

Napoli je uspio smanjiti u 50. minuti golom Mattea Politana, a na 2-2 je postavio Giacomo Raspadori sjajnim golom iz slobodnog udarca u 64. minuti.

Domaćin je u 89. minuti ostao s igračem manje nakon što je zbog drugog žutog isključen Brazilac Natan. Milan je igrača više mogao iskoristiti dvije minute kasnije, no Davide Calabrija je iz sjajne prilike pucao glavom pored gola. U posljednjim sekundama susreta odličnu priliku je imao i Khviča Kvaratskhelija, ali je vratar Milana bio koncentriran.

Serie A - Napoli v AC Milan

Remi u Napulju najviše je obradovao Inter koji je na San Siru pobijedio Romu sa 1-0 vrativši se na vrh ljestvice. Gol odluke zabio je Marcus Thuram u 81. minuti utakmice na ubačaj Federica Dimarca.

Inter je dominirao veći dio susreta, domaćin je imao 64 posto posjeda lopte, uputio je ukupno 17, a Roma tek dva udarca.

Serie A - Inter Milan v AS Roma

"Nerazzurri" su tijekom susreta i dva puta uzdrali okvir suparničkog gola. U šestoj minuti je prečku pogodio Hakan Calhanoglu, a u 89. minuti i Carlos Augusto.

FILE PHOTO: Europa League - Final - Sevilla v AS Roma

U ranije odigranom susretu Monza i Udinese su remizirali 1-1. Andrea Colpani je u 27. minuti doveo domaćine u vodstvo, a izjednačio je Lorenza Lucca u 67. minuti.

Za domaći sastav je od 79. minute igrao Mirko Marić, dok Antonio Tikvić nije nastupio za goste.

U prvom nedjeljnom susretu Cagliari je na svom stadionu svladao Frosinone s 4-3 nakon što su "otočani" gubili s 0-3.

Argentinac Matias Soule (23, 37) i Marco Brescianini (49) doveli su Frosinone u veliko vodstvo i, činilo se, sigurnu pobjedu. No, momčad sa Sardinije se čudesno vratila pogocima zamjena Gaetana Oristanija (72), Kongoanca Antoinea  Makoumboa (76) i junaka utakmice Lea Pavolettija koji je zabio za pobjedu u 90+4 i 90+6. Dodajmo, da je domaći igrač Mancosu u 30. minuti promašio jedanaesterac.

U ponedjeljak kolo zatvaraju Empoli i Atalanta, te Lazio i Fiorentina.

Na ljestvici vodi Inter sa 25 bodova, Juventus je drugi sa 23 boda, treći Milan ima 22, Napoli je na 18, a Fiorentina ima 17 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše