To je to što me zanima!

VIDEO Paddy slavio gušenjem pa progovorio o prijatelju koji se ubio: Riješimo se ove stigme

Znam da bih radije da je on (Ricky) plakao na mom ramenu, nego da mu sljedeći tjedan idem na sprovod. Stoga molim vas, riješimo se ove stigme i neka muškarci progovore, kazao je engleski borac
Vidi originalni članak

Engleski borac Paddy 'The Baddy' Pimblett (27, 19-3) u subotu je pred svojim navijačima u londonskoj O2 Areni gušenjem slavio protiv Jordana Leavitta  i tako nastavio svoj uspon u UFC-ovoj 'lightweight' kategoriji.

Video možete pogledati OVDJE.

Pobjedu je posvetio dječaku, koji se bori s teškom bolesti, te prijatelju, koji je nedavno počinio samoubojstvo. Zato je iskoristio priliku kako bi poslao poruku o važnosti mentalnog zdravlja.

- Želim posvetiti ovu borbu dječačiću Leeju. Malom ratniku. Većem borcu nego što će itko od nas ikada biti. Također, u petak ujutro sam se probudio s viješću da se jedan od mojih prijatelja ubio. Ricky prijatelju, ovo je za tebe. Ali, postoji stigma u ovom svijetu da muškarci ne smiju pričati o mentalnim problemima - otkrio je Pimblett pa nastavio:

- Slušajte, ako ste muškarci i nosite se s velikim problemima te mislite da je jedino rješenje da se ubijete, molim vas: pričajte s nekim! S bilo kime. Znam da bih radije da je on (Ricky) plakao na mom ramenu, nego da mu sljedeći tjedan idem na sprovod. Stoga molim vas, riješimo se ove stigme i neka muškarci progovore!

Inače, glavnu borbi večer predvodili su Amerikanac Curtis Blaydes i Englez Tom Aspinall, a domaći predstavnik je, poslije pet uzastopnih UFC pobjeda, morao predati zbog teške ozljede koljena nakon samo 16 sekundi borbe.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • majstorlale 24.07.2022.

    Antipatican fufljavac..jedva cekam dan kad ce dobit po lampi

Komentiraj...
Vidi sve komentare