To je to što me zanima!

VIDEO Panika u bivšem klubu Mislava Oršića. Veliki požar izbio pored njihova stadiona

Pitanje je hoće li se večerašnja utakmica odigrati, ali ako se i odigra, domaćoj momčadi treba pobjeda kako bi zadržali korak s Leicesterom i Ipswichom u borbi za prvo i drugo mjesto
Vidi originalni članak

Kaotične vijesti stižu iz Engleske, točnije iz Southamptona uoči utakmice Championshipa između Southamptona i Prestona. Naime, ove dvije momčadi večeras bi trebale odigrati prvenstvenu utakmicu. Odigravanje utakmice je pod upitnikom jer je veliki požar izbio neposredno uz stadion domaćih, a na terenu su i hitne službe. Zgrada koja gori nalazi se u ulici Melbourne koja se nalazi nasuprot južne tribine St. Mary stadiona. Zgrada je navodno u vlasništvu kluba, ali se trenutno ne koristi.

Neposredno uz mjesto događaja postavljen je kordon, a obližnje prometnice su zatvorene. Na snimci se vidi kako se vatrogasci bore s velikim požarom. Očekivano, zbog ovog strašnog požara iznad stadiona se podigao veliki dim, a cijeli stadion je odmah evakuiran. Novinari BBC-ja javljaju da su se unutar zgrade čuli pucnji prije nego što je sve eksplodiralo. Zbog požara se urušio krov. Uz to su razbijena sva stakla.

Pitanje je hoće li se večerašnja utakmica odigrati, ali ako se i odigra, domaćoj momčadi treba pobjeda kako bi zadržali korak s Leicesterom i Ipswichom u borbi za prvo i drugo mjesto. Kako javljaju mediji iz Engleske, požar još uvijek nije ugašen i to je glavni razlog zašto se ne zna hoće li se utakmice igrati večeras.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • axl44 06.03.2024.

    'ko ih .ebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare