To je to što me zanima!

VIDEO Pedri za tri boda u Gironi

Barcelona se ovaj tjedan ponovno suočava s dva testa. Prvog veljače igrat će zaostalu utakmicu LaLige kod Betisa, a sljedeće nedjelje ugostit će Sevillu. Katalonci imaju šest bodova više i utakmicu više od Reala
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone u 19. kolu španjolskog prvenstva slavili su 1-0 na gostovanju kod Girone i povećali svoje vodstvo na tablici.

Radost zbog petnaeste pobjede i potvrde vodstva na tablici donekle je pokvarila ozljeda Ousmanea Dembelea.Francuski napadač napustio je teren u 25. minuti zbog bolova u mišiću lijeve noge, a ovo mu je prva ozljeda od dolaska trenera Xavija Hernandeza u studenom 2021. godine.

Barcelona je imala popriličnih problema u napadu nakon izlaska Dembelea s terena, jer su u postavi nedostajali Ferran Torres i Robert Lewandowski. Zabila je praktički iz jedine prilike kada je u 61. minuti Pedri je iskoristio dodavanje Jordija Albe i lošu intervenciju vratara Girone Paula Gazzanige.

Gol Pedrija pogledajte OVDJE

Barcelona se ovaj tjedan ponovno suočava s dva testa. Prvog veljače igrat će zaostalu utakmicu LaLige kod Betisa, a sljedeće nedjelje ugostit će Sevillu.

Katalonci imaju šest bodova više i utakmicu više od Reala.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Hrvoje Dimitrijević 28.01.2023.

    Barca i dalje na 6 primljenih golova u 18 kola, genijalno

  • 28.01.2023.

    Uff ogromna 3 boda...takoo je tesko gostovanje ali odlicno odradeno...Dembele valjda nije nesto ozbiljno ali nastavljaju se ozljede...Fati na transfer listu dok nesto vrijedi...Raphinha takoder...sad nastavit ovako do kraja bravo...Visca el Barca!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare