To je to što me zanima!

VIDEO Pep se zbog Viniciusa od očaja uhvatio za glavu i kleknuo

U 55. minuti susreta, Guardiola je poludio zbog kardinalne greške obrane svoje momčadi te je od muke kleknuo na travu i uhvatio se glavu. Vini je provozao Fernandinha i matirao Edersona
Vidi originalni članak

Manchester City i Real Madrid na Etihadu su pred 50.000 gledatelja priredili megaspektal. Momčad Pepa Guardiole je u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka svladala 'kraljevski' klub s 4-3, a golovi su padali kao na traci. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaćini su poveli golom De Bruynea, a vodstvo je povećao Jesus. Za City su zabili još Foden i Silva, a za Real je dva gola zabio Benzema i jedan Vinicius Jr.

Jedan od najopasnijih krilinih napadača svijeta, Brazilac Vini Jr. (21) u 55. minuti susreta fenomenalno je prevario 15 godina starijeg Fernandinha, koji je zbog ozljede Johna Stonesa glumio desnog bočnog. 

Fernandinho je bio nemoćan pored mladog sunardonjaka, a reakcija Pepa Guardiole ubrzo je postala viralna. Kada je Španjolac vidio kako je Vini provozao Fernandinha, kleknuo je na travu i uhvatio se za glavu. Kao da je znao što slijedi. U nevjerici je promatrao mladog napadača koji je u konačnici matirao Edersona i zabio za 3-2. 

Reakciju Pepa Guardiole možete pogledati OVDJE

Madriđani i Manchester City uzvrat na Santiago Bernabeu odigrat će iduće srijede (4. svibnja).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • simri 27.04.2022.

    U Madridu će se City lagano prošetati do pobjede. Lopovse iz Reala će dobiti minimalno u hendikepu.

  • Veteran❤🇭🇷💝 27.04.2022.

    Gol ala Ivan Perišić protiv Kameruna na svjetskom prvenstvu u Brazilu ❤️

  • komentator Luka 27.04.2022.

    kak će tek biti očajan za tjedan dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare