To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte amatersku pogrešku Josipa Mišića. Duje Čop zabio Dinamu hat-trick!

Dinamovi navijači ispratili su ga pljeskom jer golove bivšem klubu nije slavio. Bio je to njegov prvi hat-trick nakon sezone 2014./15.
Vidi originalni članak

Nastavak HNL sezone nije donio ništa dobro za Dinamo! U zaostaloj utakmici 4. kola, Lokomotiva je slavila na Maksimiru 3-0!

Trostruki strijelac bio je upravo bivši nogometaš "modrih", Duje Čop, koji je najprije mrežu Danijela Zagorca zatresao dvaput u razmaku od dvije minute, da bi kasnije dodao još jedan za hat-trick, prvi nakon sezone 2014./15.

POGLEDAJTE VIDEO: DINAMO IZGUBIO OD LOKOMOTIVE UZ ZVIŽDUKE NAVIJAČA

Čop je najprije u 5. minuti pogodio glavom nakon ubačaja iz slobodnjaka Silvija Goričana, a isti ga je suigrač uposlio i 120 sekundi kasnije, nakon amaterske, neshvatljive pogreške Josipa Mišića. Točku na "i" postavio je u 87. 

Inače, bili su to prvi golovi Duje Čopa u dresu Lokomotive i općenito njegovi prvi golovi nakon gotovo devet mjeseci golgeterskog posta. Tad je, pogodili ste, također zabio Dinamu i izbacio ga sa Šibenikom iz Kupa, a Ante Čačić dobio je otkaz... Hoće li se isto dogoditi Sergeju Jakiroviću, tek ćemo vidjeti!

Golove s utakmice Dinamo - Lokomotiva pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • David11111 23.01.2024.

    Milijardu puta napisao da Misic nije ni za trecu ligu doslovno minim.presing na njemu je gol..koci svaku kontru trci ko baba on nemoze protiv rudesa pratit tempo a kamoli u LP zato van snjim i jos 7 8 igraca

  • croatian from federation.. 23.01.2024.

    Zasto Čop nije slavio golove?zar mu je toliko zao bivseg kluba?

  • yusuk 23.01.2024.

    Prodata tekma

Komentiraj...
Vidi sve komentare