To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte gol kojim je Dinamo srušio Rijeku u derbiju

Uzbudljiv derbi pred 11243 gledatelja obilježili su oproštaj kapetana Arijana Ademija, ozljeda Brune Petkovića i dolazak Mislava Oršića. No, junak 'plavih' bio je Stefan Ristovski
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama su u 26. kolu HNL-a pobijedili Rijeku 1-0. Bio je to poseban derbi jer je ujedno bio i zadnja utakmica Arijana Ademija u Dinamovu dresu. Kapetan 'plavih' oprostio se nakon gotovo 13 godina na Maksimiru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Susret je obilježila i ozljeda Brune Petkovića, kojeg je u igri zamijenio Josip Drmić. Upravo je Drmić malo nakon ulaska efektno zatresao prečku.

TREBA LI DALIĆ BRINUTI? Petković se ozlijedio u derbiju. Otpada za utakmice Vatrenih?

Ademi je u dva, tri navrata bio u sjajnoj šansi zabiti na posljednjem nastupu u Dinamu, no nedostajalo je sreće. Pucao je pokraj gola, jednom je udarac završio i u bloku, a sve je s tribine gledao Mislav Oršić, koji se vratio na Maksimir.

LEGENDA 'MODRIH' Oršić se vratio kući! Došao je gledati posljednji ples Ademija

Kapetan Dinama bio je i u akciji kada je zagrebačka momčad povela. Baturina je izveo korner s lijeve strane i ubacio na drugu stativu. Tamo je potpuno usamljen bio Stefan Ristovski, koji je nešto ranije zatresao stativu. Pored njega je bio i Ademi, ali bek Dinama ga nije vidio i sam je završio akciju.

VIDEO GOLA I PREČKE POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Oršić Bog nogometa 19.03.2023.

    Orsicu ostani !

  • dalmatinski 19.03.2023.

    Jedini pravi derbi u Hr sve drugo Boze sacuvaj

  • čovik-s-juga 19.03.2023.

    Rikeka je mogla i lošije. Dinamo teško.

Komentiraj...
Vidi sve komentare