To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je Hodža sjajno utrpao hat-trick Osijeku

Osječani su tek krenuli s centra nakon primljenog gola pa ponovno vadili loptu iz mreže. U razmaku od dvije minute. Rijeka je u derbiju 26. kola HNL-a vrlo brzo riješila stvari
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke su u derbiju 26. kola HNL-a na svojoj Rujevici pobijedili Osijek 3-0. Momčad Željka Sopića krenula je snažno i povela već u već u 21. minuti, a samo dvije kasnije, od čega je dobar dio otišao na proslavu prvog gola, namještanje lopte na centar pa nastavak igre, na semaforu je bilo 2-0. Junak u obje akcije bio je mladi hrvatski reprezentativac i domaći dečko Veldin Hodža, koji je postigao oba pogotka.

Prvo je na asistenciju Fruka sjajno pogodio pored nemoćnog Malenice, a potom je ispratio fantastičan ubačaj Marića pa iz neposredne blizine pospremio loptu u mrežu.

Hat-trick Veldina Hodže

Pred kraj prvog dijela, u 42. minuti, Rijeka je mogla zabiti i treći, ali nevjerojatno je dvaput zaredom pogađala stativu u istoj akciji. Prvo je pucao Fruk, zatim Marić, ali obje stative odradile su posao i spasile Osijek potpunog potopa.

Statistika Veldina Hodže

Rijeka nije stala u nastavku. Nije ni Hodža. Igrala se 63. minuta kada je riječki veznjak postigao hat-trick, ovoga puta na asistenciju Pjace. Bio je to fantastičan završetak i lob preko Malenice.

>> VIDEO: GOLOVI S RIJEKA - OSIJEK

Idi na 24sata

Komentari 25

  • stjepan c 10.03.2024.

    Koja je rupa taj osijek

  • Linz 10.03.2024.

    To je Hodža utrpao hat-trick Osijeku jer sutra počinje Ramazan, pa da i njega Bog vidi ........... fala dragom sućur Alahu !!!

  • zapopizdit 10.03.2024.

    Utrpao? Utrpao, znaš što i kome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare