To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte kako je mladi Argentinac 'uništio' bijelu točku i spasio pobjedu Man. Uniteda

Andre Onana obranio je u 97. minuti penal sinu Henrika Larssona, ali dio zasluga mora se pripisati i mladom Alejandru Garnachu
Vidi originalni članak

Navijači Manchester Uniteda su u šoku. Ali, napokon, pozitivnom! Pobjedu "crvenih vragova" nad Kopenhagenom u Ligi prvaka, osigurao je vjerojatno i najkritiziraniji dvojac u momčadi - Harry Maguire i Andre Onana.

Najskuplji stoper na tržištu do transfera Joška Gvardiola u Manchester City u 72. je minuti glavom probio tvrde Dance, dok je kamerunski golman u 97. minuti obranio penal Jordanu Larssonu, inače sinu legendarnog švedskog nogometaša Henrika Larssona. Ipak, dio zasluga mora se pripisati mladom Alejandru Garnachu.

Dok su igrači Manchester United okružili suca Guidu i tražili "pravdu", ispostavilo se da je Argentinac radio nešto puno korisnije za momčad. Naime, Garnacho je čepovima kopačke "demolirao" bijelu točku kako bi Kopenhagenov izvođač imao što teži posao. I uspio je. Larsson je promašio. Svi su pohitali u zagrljaj Onane. No i Garnacho je zaslužio priznanje.

"Ima 19 godina, a već se ponaša kao 30-godišnji kapetan", jedan je od komentara na potez Garnacha.

BRAGA - REAL MADRID 1-2 Real preživio Bragu, Modrić prvi put ove sezone odigrao cijelu utakmicu u dresu 'kraljeva'! LIGA PRVAKA Rakitić asistirao, ali Arsenal je ipak slavio u Andaluziji. Onana konačno heroj Man. Uniteda

Inače, bila je to prva pobjeda i prvi bodovi Manchester Uniteda u ovosezonskoj Ligi prvaka. Bayern ima maksimalnih devet bodova, Galatasaray četiri, dok je Kopenhagen na jednom osvojenom bodu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Space Burek 25.10.2023.

    Zašto se ovo dopušta a golmanu ne dopuštaju da se makne sa linije prije izvođenja penala jer kao ometa izvođača... trebali su mu dati crveni a penal prebaciti na drugu stranu terena.

  • Ugodan 25.10.2023.

    Vec viđeno x puta

  • force4 25.10.2023.

    to su argentinci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare