To je to što me zanima!

VIDEO Igrači i navijači pjevaju Grdovićev hit, a jedan trenutak probudio je ogromne emocije

Nakon što su podigli pobjednički trofej, nogometaši Futsal Dinama čučnuli su i otpjevali pjesmu s punim tribinama i proslavili naslov
Vidi originalni članak

Prvi put u povijesti Futsal Dinamo osvojio je naslov prvaka Hrvatske s trećom pobjedom u finalnoj seriji protiv Olmissuma (3-1). Ponovno su ih s tribina bodrili neumorni Bad Blue Boysi.

POVIJESNI NASLOV Olmissum pao u grotlu Cibone, Futsal Dinamo prvak Hrvatske!

Zahvalili su im se i nakon što su dobili pokal nogometaši, a cijela je dvorana pjevala modificirani hit Mladena Grdovića 'Za ljubav ja dao bih sve' u verziji 'Za Dinamo dao bih sve'. Čučnuli su s tribinama, otpjevali dio, a onda svi zajedno 'eruptirali' na refren.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje nakon naslova Futsal Dinama u Draženovom domu

Velike emocije među svim prisutnima eruptirale su kada su Bad Blue Boysi s igračima skandirali imena Matije Capara i Oskara Kadrnke. Cijelu utakmice vijorile su se zastave ovog tragično stradalog dvojca iz Futsal Dinama. 

Oni su poginuli 2018. godine na cesti A1 nakon što su na jednom turniru osvojili treće mjesto. Capar je bio trener mladom Oskaru, a na baš je on zabio pogodak koji je Futsal Dinamu na tom turniru donio treće mjeste. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Simba da 30.05.2023.

    čestitke DINAMU PRVAKU

  • Tko pjeva zlo ne misli 30.05.2023.

    Najtragikomičnije je kad su ti isti BBB, prije par godina,u Domu sportova napali sadašnjeg kapetana Futsal Dinama, Ivana Pavlića, dok je branil za Nacional..

  • pile2244 30.05.2023.

    Čestitam Fusal Dinamu a njima i mojim Omišanima sretno u LP. Zasluzeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare