To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte ludnicu u Napulju: Fiorentina priredila špalir za novog prvaka Italije

Gotovo 55 tisuća ljudi, koliki je kapacitet Maradonina stadiona, obojilo je tribine svijetlo plavim bojama i fantastičnim dekorom još jednom potvrdilo status kluba koji živi za nogomet
Vidi originalni članak

Nogometaši Napolija osvojili su dugo očekivani treći naslov talijanskog prvaka remijem kod Udinesea 1-1 sredinom tjedna. Bod je bio dovoljan za potvrdu titule koju je posljednji na jug Italije donio veliki Diego Armando Maradona 1990. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upravo su na stadionu njemu u čast domaći navijači priredili veliku feštu u prvoj domaćoj utakmici nakon osvojenog naslova. Napoli je u 34. kolu Serie A ugostio Fiorentinu, koju je golom iz penala srušio Victor Osimhen.

Strastvenim Napolitancima bilo je slatko naslov proslaviti uz pobjedu, no rezultat je ionako bio u drugom planu. Jer pamtit će se scene s početka utakmice kada su nogometaši Fiorentine formirali dva reda, pripremili špalir i pljeskom pozdravili nove šampione.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Gotovo 55 tisuća ljudi, koliki je kapacitet Maradonina stadiona, obojilo je tribine svijetlo plavim bojama i fantastičnim dekorom još jednom potvrdilo status kluba koji živi za nogomet.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Palmanova 07.05.2023.

    kad smo vec cestitanja titule,znate koji jedini klub od 19 im nije cestitao titulu?Roma jedina nije.ipak je to rivalitet ,derbi Sunca.ForzaRoma .ROMA Campione!

  • RedDoor 07.05.2023.

    Ono što su brojni ljubitelji nogometa odavno priželjkivali. Čestitke! 👏👏👏🔵⚪

  • ČA!! 07.05.2023.

    Napoli zasluženo!👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare