To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte najljepši gol vikenda: Zabio ga hajdukovac koji nastupa za Dinamo...

Vučić je primio loptu u krugu centra, vidio da je golman istrčao i napravio korak-dva, a onda opalio prekrasan lob u stilu Xabi Alonsa u najboljim danima
Vidi originalni članak

Darko Vučić, kralj strijelaca 4. HNL 'Središte A', zabio je spektakularan gol s više od 40 metara za pobjedu nad Zagrebom 2-1.

Nekadašnji prvak Hrvatske spao je na niske grane, NK Zagreb izgubio je jučer u Veslačkoj 2-1 od Dinama iz Odranskog Obreža, lidera 4. HNL središta-A.

Momčad trenera Marija Rendulića ima sedam bodova prednosti pred Brezovicom, još je šest kola do kraja prvenstva, a za pobjedu je jučer spektakularan gol zabio 34-godišnji napadač Darko Vučić, jedan od najboljih igrača niželigaškog nogometa posljednjih godina na zagrebačkom području.

Primio je loptu u krugu centra, vidio da je golman istrčao i napravio korak-dva, a onda opalio prekrasan lob u stilu Xabi Alonsa u najboljim danima. Vučić je inače hajdukovac koji igra za Dinamo iz Odranskog obrežja, najbolji je strijelac lige - ovo mu je bio 19. gol u prvenstvu. 

Pogledajte video: Lob gotovo sa centra

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 


 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • smrekovaca 01.05.2022.

    to nije vidilo lijepog gola

  • MODERN TALKING 01.05.2022.

    odranski obrez?! sta je to?!

  • Purger Bosanac🇧🇦 01.05.2022.

    Plavi fes na glavu i plave dimije obucem pa put kladare i na prvu Zuju i Stok Colu za dorucak bolan ba. Pa navijanje za svetinju Dinamo uz ekipu iz kvarta uz obavezno gajbu Zuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare