To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte potez kojim je Ronaldo oduševio cijelu BiH

Svi su u Zenici htjeli pozdraviti ponajboljeg nogometaša svih vremena, koji je s dva gola protiv BiH premašio brojku od 40 golova u 2023. godini, i time prestigao Haalanda kao najbolji strijelac u kalendarskoj godini
Vidi originalni članak

Dolazak Cristiana Ronalda (38) i portugalske nogometne reprezentacije u Zenicu obilježen je 'petardom'. U utakmici koju je Bosna i Hercegovina morala pobijediti, Portugal je dokazao zašto je statistički najbolja reprezentacija kvalifikacija za Euro pobjedom od 5-0.

Zabili su pet golova u samo 41 minuti i time zapravo u prvom dijelu zapečatili pitanje pobjednika. Gledateljima u Zenici preostalo je jedino da uživaju u sjajnoj igri Portugalaca, koji nakon osam kvalifikacijskih utakmica imaju maksimalna 24 boda uz impresivnu gol razliku od 32-2.

POGLEDAJTE VIDEO: TKO JE KRIV ZA DVA PORAZA REPREZENTACIJE?

ZAŠTITARI SPRIJEČILI INCIDENT VIDEO Navijač u Zenici upao na travnjak i nasrnuo na Ronalda! Portugal utrpao pet do predaha

Naravno, najveća zvijezda u Zenici bio je Ronaldo. On je nastavio sjajnu formu zabivši prva dva gola u 5. i 20. minuti, uz asistenciju Joau Cancelu za 4-0. Svi su u Zenici htjeli pozdraviti ponajboljeg nogometaša svih vremena, koji je s dva gola protiv BiH premašio brojku od 40 golova u 2023. godini i time prestigao Erlinga Haalanda (39) kao najbolji strijelac u kalendarskoj godini.

Ronaldo je nakon utakmice u mix zoni oduševio bosanskohercegovačku javnost. Pri ulasku u autobus usrećio je dječaka i nekoliko obožavatelja. Fotografirao se s njima i namamio osmijehe na lica. 

SPEKTAKL U ZENICI Ronaldo u Zenici odsjeo u sobi sa svojim imenom. Procurili su uvjeti Portugalaca od domaćina

Prije toga Ronaldo se fotografirao samo s djecom nogometaša BiH, poput sinova Edina Džeke i Miralema Pjanića te djecom iz obitelji Dodik, koja je obiteljski povezana s prvim čovjekom nogometnog saveza BiH, Vicom Zeljkovićem.

U PORTUGALU Ronaldo dobio novi trofej: Ovo nitko prije njega nije napravio

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo se slika s obožavateljima u Zenici

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Slajzerizer 17.10.2023.

    Lako se iživljavati na jadnima

  • nogometas30 17.10.2023.

    Djecom obitelji Dodik, djecom od Džeke itd...isuste kakvi odroni moralni

  • drvojeravno 17.10.2023.

    Oce im se dignuti place?

Komentiraj...
Vidi sve komentare