To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte sukob Marka Livaje s gledateljem na Rujevici

Hajdukov as Marko Livaja izgubio je živce nakon uvreda koje su mu uputili pojedinci s tribina te je prekinuo trening i krenuo u verbalni obračun s njima
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je započela 'operaciju Liga nacija', a na prvom treningu na Rujevici izbio je incident.

Naime, Hajdukov as Marko Livaja izgubio je živce nakon uvreda koje su mu uputili pojedini gledatelji s tribina te je prekinuo trening i krenuo u verbalni obračun s publikom. Prvi je za njime krenuo Vedran Ćorluka, a uskoro su stigli Mateo Kovačić i Ivan Perišić, koji su odvukli Livaju.

POGLEDAJTE VIDEO: Obračun Livaje s publikom

FOTOGALERIJA: 'Operacija Liga nacija': Vatreni odradili prvi trening na Rujevici UZAVRELE STRASTI Incident na treningu 'vatrenih': Vrijeđali Livaju, stigla policija

- Samo se odjednom stvorio na ogradi. Neki su mu cijelo vrijeme vikali da ga može biti sram, da ode iz reprezentacije i pitali ga tko će platiti stolce na Rujevici. Nakon što su ga suigrači maknuli od gledatelja, razgovarao je s Dalićem i Ćorlukom, a na tribini se odvijala drama jer su policajci i zaštitari potjerali divljake s tribina - ispričao nam je čitatelj koji je prisustvovao incidentu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 232

  • korzika 06.06.2023.

    Livaja se gadno zezno, sad če biti meta navijaća. Dalić ga mora maknuti iz reprezentacije.

  • sofija2 06.06.2023.

    Kako se baš na Livaju lijepe problemi. Ništa nije slučajno, da nije takav bio bi svjetski igrać. Onako samo igračima za HNL, ne i za reprezentaciju.

  • saborski pacov 06.06.2023.

    Livsja ostaje na klupi jer se Dalić boji reakcije Dalmatinaca i HNS-a !Došlo bi do revolucije u Dalmaciji !

Komentiraj...
Vidi sve komentare