To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte Theophileovu sjajnu loptu i bijeg Menala pa hladan tuš u zadnjem napadu

Dinamo je dominirao prvim poluvremenom, poveo je preko Luke Menala u 35. minuti, ali na isteku je jedna neopreznost značila i gol na drugoj strani. Majstorski je pogodio Ike Ugbo. Remijem 1-1 je i završilo
Vidi originalni članak

Dugo je Dinamo čekao na prvi pravi zicer protiv Genka, više od pola sata, a onda je jedna prava dubinska lopta donijela vodeći gol u 35. minuti. Na kraju je ipak završilo 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Emotivna poruka malog navijača Dinama Ivana Hunjadija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kevin Theophile-Catherine, koji se dosta uključivao u napadačke akcije, duboko s Dinamove polovice dao je loptu za Luku Menala koji je izbjegao zamku zaleđa, sjurio se prema golmanu Genka Maartenu Vandevoordtu, dugo ga vagao i pogodio za 1-0 sa stoperom Markom McKenziejem na leđima.

DINAMO - GENK 1-1 Remi na Maksimiru: Dinamo će igrati u Europi na proljeće, ali pitanje je - u kojem natjecanju

Menalu je to prvi gol u Europskoj ligi za Dinamo, drugi u tom natjecanju u devetom nastupu nakon što je prošle godine za Rijeku zabio u pobjedi nad AZ Alkmaarom na Rujevici (2-1).

Gledajući ovu sezonu općenito, Širokobriježanin je je zabio peti gol u 25. nastupu, a ima i dvije assitencije. Nije prvi izbor Damira Krznara u veznom redu, ali ovaj put trener Dinama ukazao mu je povjerenje u veznom redu i to mu se isplatilo.

No u posljednjem napadu prvog poluvremena Belgijci su izjednačili iz kornera koji je izveo Hrošovsky. Lopta je došla do Ikea Ugboa koji je na liniji peterca iskosa opalio iz voleja u prvi kut i zabio uz pomoć prečke. Nije ga uspio zatvoriti Bartol Franjić.

Ništa tu nije mogao Dominik Livaković. Genk je zabio iz jedine prave prilike u prvom dijelu. Ugbo je, inače, rođen u Engleskoj, ima nigerijsko porijeklo, ali se u djetinjstvu preselio u Kanadu i tamo počeo graditi karijeru. Igrao je i u omladinskoj školi Chelseaja.

Golove Dinama i Genka pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • danijel23 25.11.2021.

    kakva golcina genka

  • prdec 25.11.2021.

    Ovaj Krznar stvarno nema pojma! Jel on misli da mu je ovdje dovoljan bod jer će u Londonu sigurno igrati neriješeno? Koji klaun!

  • alex masters 25.11.2021.

    Ugboooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare