To je to što me zanima!

VIDEO Čudesne škarice Sahitija! Brodić utišao raspjevani Poljud, u zadnjoj sekundi stigao je spas

Činilo se da će utakmica završiti remijem. Varaždin je bio znatno bolji i skoro stigao do preokreta, a onda je uslijedila nevjerojatna završnica. Hajduk je zabio pobjednički gol u 99. minuti
Vidi originalni članak

Hajduk je u sudar s Varaždinom na Poljudu ušao kao istaknuti favorit. Iako su Varaždinci apsolutni hit prvenstva i igraju predivan, atraktivan nogomet, u Split su u 12. kolu HNL-a doputovali bez brojnih igrača koji nedostaju zbog ozljeda. U ludoj utakmici Hajduk je na koncu slavio 2-1 pogotkom Awaziema u 99. minuti!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduku je 'gorjelo', pobjeda je bila imperativ i nikakav kiks se ne bi tolerirao. Pa je takav bio raspored snaga na travnjaku. 'Bijeli' su preuzeli komandu od početka, bili su bolji i uvjerljiviji tijekom prvog poluvremena pa je nagrada stigla fantastičnim pogotkom Emira Sahitija u 33. minuti.

Livaja je ubacio s desne strane, a Sahiti fantastičnim "škaricama" iznenadio Zeleniku. Čudesan gol Hajdukovog krilnog igrača, cijeli Poljud je zapljeskao velikoj majstoriji.

VIDEO FANTASTIČNOG GOLA OVDJE

U drugom dijelu potpuno drugačija priča. Dva poluvremena, dvije različite momčadi. Iako desetkovan, Varaždin je zaigrao znatno bolje i sakrio loptu Splićanima. Redale su se akcije, stizale prijetnje, Kalinić je na golu Hajduka bio najzaposleniji čovjek ne terenu.

Pa je Varaždin uspio slomiti čvrstu obranu domaćina u 71. minuti. Posavec je visoko vinuo loptu, a akciju prekrasno završio Fran Brodić.

Varaždin je napadao i napadao, Hajduk se u potpunosti povukao pa dobio tek nekoliko šansi u sudačkoj nadoknadi koja je trajala dugih osam minuta. I kada je sve ukazivalo da će završiti remijem, Awaziem je čudesno zabio u zadnjoj sekundi utakmice. U 99. minuti!

VIDEO SVIH GOLOVA OVDJE

RED BULL STREET STYLE FINALS ARENA PULA:

Idi na 24sata

Komentari 175

  • Masna bojleri i nalijoni GmbH Böblingen 09.10.2022.

    Mene je ka dalmatinku sramota za kakav san lopovski klub ( ajduk) navijala. Bila san slipa...otkad navijan za Dinama priporodila san se

  • Masna bojleri i nalijoni GmbH Böblingen 09.10.2022.

    Galebicu, a da napises koji clanak o najvecem hrvatskon klubu Dinamu? Ja san zavolila Dinamo i zaboravila ajduka i nije mi za.

  • Luka#40 09.10.2022.

    Oce bit doceka na rivi? 😂😂 ukralo, pokralo, suci, dinamo, mamic A jeste jadni Svi drugi su krivi za vasu vlastitu nesposobnost i nekvalitetu Jucerasnja tekma je cisto ogledalo hajduka Igra vam sve govori kakve su vam sanse za naslov Jedan varazdin se mora pokrasti da bi hajduk uzeo 3 boda Al sta su vam radili jucer drugo poluvrijeme na vasem neosvojivom poljudu. Bili ste sakriveni u misju rupu hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare