To je to što me zanima!

VIDEO Popularni youtuber nije vjerovao da je Messi osvojio Zlatnu loptu. Napravio je cirkus

Dobro je evidentirano kako je Speed Ronaldov obožavatelj. Portugalac mu je idol i najdraži nogometaš, a afinitet prema Ronaldu Speed nije skrivao ni usred proglašenja pobjednika Zlatne lopte
Vidi originalni članak

Youtuberska senzacija IShowSpeed (18) napravio je šou na ceremoniji dodjele Zlatne lopte koja se u ponedjeljak održala u Parizu. 

Speed, koji na YouTube kanalu ima 21,3 milijuna pretplatnika, uživo je prenosio događaj na svojem YouTube kanalu, a prijenos je pratilo oko 300.000 ljudi. Oni su imali prilike vidjeti popularnog youtubera u razgovoru s brojim zvijezdama, uključujući i s Joškom Gvardiolom.

POGLEDAJTE VIDEO Gvardiol zamolio youtubera za fotografiju, on nije znao tko je: Fanovi mi kažu da si Gvardoliv?

Dobro je evidentirano kako je Speed obožavatelj Cristiana Ronalda (38). Portugalac mu je idol i najdraži nogometaš, a afinitet prema Ronaldu Speed nije skrivao ni usred proglašenja pobjednika Zlatne lopte u Parizu. 

Naime, Speed, čije je pravo ime Darren Watkins Jr, nadao se kako će Ronaldo osvojiti Zlatnu loptu, iako on uopće nije bio nominiran za nagradu, a nije ni putovao u Pariz. Dok se David Beckham pripremao izgovoriti ime pobjednika Zlatne lopte, Speed je potiho izgovarao Ronaldovo ime, a možete zamisliti njegovu reakciju kada je Britanac izgovorio ime Lionela Messija.

GALA VEČER U PARIZU FOTO Sportska krema na dodjeli Zlatne lopte: Đoković, Becks, Drogba... I zvijezde večeri

Tinejdžer je bio šokiran, a možda je i pretjerao u reakciji koja je uslijedila. U nevjerici se primio za glavu i sa šokiranom grimasom na licu gledao je u ljude oko sebe, koji su se smijali, a neki i čudili njegovoj reakciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zatim se popularni youtuber ustao i počeo dobacivati prema pozornici, a ostali ljudi u dvorani pratili su njegov primjer i također se podignuli na noge, ali kako bi zapljeskali argentinskom majstoru koji je osvojio Zlatnu loptu po osmi put. Nismo sigurni da će Watkinsa opet zvati na dodjelu nagrada u Pariz.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 01.11.2023.

    Ne volim te tube i influ ali i on zna da je ovaj kupio loptu !

  • milokliz22cm 01.11.2023.

    toj zivot danasnjice zakon

  • HerojTito4 01.11.2023.

    on je super pametan za razliku od onih 21 milijun pratitelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare