To je to što me zanima!

VIDEO Procurila snimka nesreće s WRC-a u Hrvatskoj: Mađarski dvojac zabio se u kuću...

Komentari ispod videa pišu kako to nije prvi put da se netko zabio u kuću, ali na sreću sve je prošlo bez velikih oštećenja ili ozljeda
Vidi originalni članak

Četvrta WRC Croatia Rally utrka završila je pobjedom osmerostrukog svjetskog prvaka Sebastiena Ogiera i njegova suvozača Vincenta Landaisa. Više od 450.000 gledatelja pratilo je 20 brzinskih ispita u pet hrvatskih županija tijekom tri dana utrke. Ogier je posljednji dan utrke iskoristio izlijetanje vodećih vozača Thierryja Neuvillea i Elfyna Evansa.

ŠAŠKIN I PRODAN ZA 24SATA Skoro pola milijuna gledalo je WRC u Hrvatskoj! Ogier slavio trijumf na privatnoj zabavi

Ostatak utrke prošao je bez većih nezgoda i izlijetanja, ali zato su neoprezni bili oni najbolji. Sada se na društvenim mrežama pojavio video još jednog izlijetanja u kategoriji WRC 4. Dvojac iz Mađarske neoprezno je uletio u jedan zavoj i udario u kuću pored staze. 

Video pogledajte OVDJE.

Komentari ispod videa pišu kako to nije prvi put da se netko zabio u kuću, ali na sreću sve je prošlo bez velikih oštećenja ili ozljeda. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Diesele90 24.04.2024.

    Dobit ce deda za tu nesrecu para da si napravi novu kucu. Da se u ovakvoj siromasnoj regiji ovako nesto napravi je veliki uspjeh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare