To je to što me zanima!

VIDEO Prosinečki je pobijedio Bjelorusiju u izborničkom debiju

Igrači Lazija i Leccea Adam Marušić i Nikola Krstović zabili su u prvom poluvremenu za siguran start bivšeg "vatrenog" koji će u ponedjeljak igrati protiv Sjeverne Makedonije
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Prosinečki pobjedom je otvorio mandat na izborničkoj klupi crnogorske reprezentacije. "Hrabri sokoli" na neutralnom terenu u Antalyi u Turskoj svladali su Bjelorusiju 2-0 golovima Adama Marušića i Nikole Krstovića.

Sve je bilo riješeno do kraja prvog poluvremena. Marušić, desni bek Lazija, u 27. minuti lijepo je pogodio bliži kut. Tik prije odlaska na odmor Krstović, član Leccea, zaključio je lijepu malonogometnu akciju u tri poteza i iz blizine postavio konačan rezultat na dodavanje bivšeg igrača Rijeke Andrije Vukčevića. Bjelorusi su pritom u 74. minuti propustili smanjiti zaostatak iz penala kojega je promašio Max Ebong, igrač Astane koji ima i kamerunske korijene.

Golove s utakmice Crna Gora - Bjelorusija možete pogledati OVDJE.

Crnogorci će u ovom ciklusu igrati i protiv Sjeverne Makedonije (ponedjeljak, 18 sati), a u lipnju će se protiv Žutog i njegovih izabranika zagrijavati Belgijci. Najesen će kroz skupinu s Islandom, Walesom i Turskom tražiti plasman u A razred Lige nacija.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ktm686 22.03.2024.

    Ajmoo Žuti :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare