To je to što me zanima!

VIDEO Provozao protivnika pa zabio krasan gol! Pogledajte prvijenac Nikole More u Italiji

Bivši igrač Dinama odigrao je odličnu utakmicu u pobjedi Bologne nad Udineseom 3-0 u Serie A. Zabio je gol s ruba šesnaesterca pa asistirao suigraču za još jedan
Vidi originalni članak

Nikola Moro (25) dočekao je prvi gol otkako je prošlo ljeto Rusiju zamijenio Italijom. U domaćoj utakmici svoje Bologne protiv Udinesea u talijanskom prvenstvu zabio je drugi gol i asistirao za treći u pobjedi 3-0.

Bivši kapetan hrvatske U-21 reprezentacije, koji ima jedan nastup za A vrstu, u 12. je minuti primio loptu na 40-ak metara od gola, sjurio se prema šesnaestercu, provozao Udineseova Srbina Lazara Samardžića pa nakon lažnjaka fino pogodio desnom nogom u donji desni kut.

Prvijenac Nikole More pogledajte OVDJE.

Moro je u 49. minuti dodao i asistenciju kad se pokušao namjestiti na šut nakon povratne lopte gotovo na rubu šesnaesterca, a ispalo je to idealno za suigrača Musu Barrowa koji je zabio treći gol Bologne. Prvi je, pak, spektakularno s 20-ak metara u trećoj minuti zabio desni bek Stefan Posch.

Morinu asitenciju pogledajte OVDJE, a prvi gol Bologne OVDJE.

Što se Nikole More tiče, to mu je treća asistencija u 18. nastupu u klubu u kojem je na posudbi do kraja sezone. Iz igre je izašao u 70. minuti nakon, čini se, lakše ozljede uz pljesak tribina.

S moskovskim Dinamom Moro ima ugovor do ljeta 2025., a Talijani imaju opciju njegova otkupa. Nakon što je u prvom dijelu sezone bio rezerva ili dobivao vrlo minuta, ove godine četiri je puta imao punu minutažu i nametnuo se treneru Thiagu Motti za standardno mjesto u prvoj postavi.

Bologna je ovom pobjedom preskočila Udinese na devetom mjestu s 40 bodova i još ima nade dohvatiti Europu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jajastiko 02.04.2023.

    Dobar im je dres… “fumare mio cazzo” 🤦‍♂️

  • bili os 2_494 02.04.2023.

    Prvi gol u karijeri sa 25 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare