To je to što me zanima!

VIDEO Prvi izbor NBA drafta na predstavljanju bacao 'cigle'

Nakon uvodnog predstavljanja u San Antoniju, Wembanyama je imao lagani šuterski trening u kojem se, najblaže rečeno, nije proslavio
Vidi originalni članak

Najveći svjetski talent Victor Wembanyama (19) novi je košarkaš San Antonija, odlučeno je tako na ovogodišnjem NBA draftu.

Francuski košarkaš visok je 225 centimetara, no zbog nevjerojatne pokretnosti i brzine mnogi ga već nazivaju 'sljedećim' LeBronom Jamesom i tvrde da će Wembanyama postati budući MVP. Zasigurno nije lako takva očekivanja nositi na leđima, a još ih je, naravno, teže ispuniti. 

Mladi Wembanyama dočekan je u San Antoniju kao zvijezda, fanovi su mu skandirali, a netko mu je za dobrodošlicu uvalio i 'tacose'. Kako god, nakon uvodnog predstavljanja košarkaš je imao lagani šuterski trening u kojem se, najblaže rečeno, nije proslavio.

UŽIVAT ĆE U MIROVINI 'Kralj' kupio vilu za 35 milijuna dolara i srušio ju do temelja kako bi napravio 'dom iz snova' NBA TRADE Jedan od najboljih obrambenih igrača lige napustio Boston...

S poludistance, iza linije za tri poena... Wembanyama je nizao 'cigle' i redom promašivao sve šuteve, a onda je shvatio da je vrag odnio šalu pa je išao na 'zicer' - zakucavanje.

"Ne mogu vjerovati da su Spursi pustili ovaj video u medije", "Najveća prevara od Anthonyja Bennetta (op.a, prvi pick drafta 2013.)", samo su neki od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zelemamaje 26.06.2023.

    Jedna ozljeda i adio

  • nekadnajbolji10 26.06.2023.

    Da nije drvo ne bi igrao ni za KK Bosco

Komentiraj...
Vidi sve komentare