To je to što me zanima!

VIDEO PSG-ovo čudo od djeteta zabilo novi gol u velikoj pobjedi

Zaire-Emery ove je sezone pod palicom trenera Luisa Enriquea postao standardni prvotimac PSG-a. Inače je rođen 2006. godine, a prema Transfermarktu vrijedi čak 50 milijuna eura
Vidi originalni članak

Nogometaši Paris Saint-Germaina su u petak na Parku prinčeva svladali Montpellier s 3-0 u prvoj utakmici 11. kola francuskog prvenstva.

Korejac Lee Kang-In postigao je vodeći gol u 10. minuti. Warren Zaire-Emery je u 58. minuti udvostručio prednost Parižana, a konačnih 3-0 postavio je Portugalac Vitinha u 66. minuti.

DOBAR POSAO Za PSG je odigrao nešto više od 130 minuta, a njegovi dresovi prodaju se bolje od Mbappéovih

Zaire-Emery ove je sezone pod palicom trenera Luisa Enriquea postao standardni prvotimac PSG-a. Prvijenac ove sezone zabio je prošlo kolo protiv Stade Brestoisa, a protiv Montpelliera je ponovno zatresao mrežu nakon lijepe asistencije Ousmane Dembelea.

VIDEO Kako?! Nevjerojatan promašaj jednog od najboljih na svijetu

Mladi Francuz inače je rođen 2006. godišta, a prema osvježenim podacima na stranici Transfemarkt vrijedi čak 50 milijuna dolara.

Gol Zairea-Emeryja pogledajte OVDJE.

Sedmom prvenstvenom pobjedom Parižani su privremeno zasjeli na vrh ljestvice s 24 boda, dva više od Nice koja ima utakmicu manje. Montpellier je na 11. mjestu s 11 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare