To je to što me zanima!

VIDEO Raketa, gospodine! Bivši 'vatreni' prekrasnom gestom rasplakao korejsku navijačicu

Nakon što je utakmica završila, Raketa je došao do južnokorejske navijačice koja je utakmicu Seville i Tottenhama pratila u dresu hrvatske reprezentacije i poklonio joj dres
Vidi originalni članak

Već dugi niz godina nogometni velikani nakon naporne europske sezone potegnu na Daleki istok, SAD ili neke druge destinacije s razvijenim nogometnim tržištem, ali bez mnoštva kvalitetnih momčadi, dakako, zbog sponzorskih ugovora koji im donosi 'brdo' novca.

Tako su u subotu Sevilla i Tottenham (1-1) odigrali prijateljsku utakmicu u južnokorejskom Suwonu pred 40.000 navijača, a glavna zvijezda večeri bio je Ivan Rakitić, koji se osim spektakularnim pogotkom istaknuo i predivnom gestom nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Naime, nakon što je utakmica završila, Raketa je došao do južnokorejske navijačice koja je utakmicu pratila u dresu hrvatske reprezentacije pritom ističući poruku kojom je molila Hrvata da joj pokloni dres što je on i učinio Raketa kao Raketa... ne može mu ništa promaknuti pa tako nije ni ovo. Nakon što joj je uručio dres, Južnokoreanka je pustila i suzu, a emotivnu snimku objavila je i La Liga.

SVE VEĆ ZNA Conteov brutalan režim: Kane i Son padaju i povraćaju, jedino je Ivan Perišić već navikao...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LaLiga (@laliga)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LaLiga (@laliga)

Inače, igrala se 64. minuta kada je Raketa primio povratnu pa s kojih 18 metara fenomenalno probušio mrežu engleskog prvoligaša, koji bi ove sezone mogao napraviti iskorak i boriti se za sam vrh Premier lige. Prethodno je u igru ušao na poluvremenu u drugom, sasvim novom sastavu u odnosu na prvo poluvrijeme.

JOŠ NIŠTA OD DEBIJA Tottenham utrpao šest komada u Koreji, Perišić ostao na klupi OBJAVIO FOTKU S ROĐENDANA Frizura hrvatskog nogometaša zbunila obožavatelje: 'Raketa, pa kad si počeo nositi periku?'

Sljedeću prijateljsku utakmicu Sevilla će igrati protiv Sportinga, a novu sezonu otvorit će gostovanjem kod Seville 12. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Luka Putinic 17.07.2022.

    kada milioner koji malo zna sutat loptu osobi bez identiteta pokloni dres, to osvane na naslovnoj stranici u novinama, eto u takvom svijetu zivimo, a ta korejka sigurno ustaje u 5 sati ujutro i ide raditi da bi mogla poplacati racune, uzas od svijeta, svaka cast rakiticu, on se snasao u zivotu, al realno gledano ovo je jako nisko drustvo, ima ih dosta koji su kao veliki vjernici i katolici, al kakve veze ima to sto oni rade sa isusovim ucenjem, nema ama bas nikakve veze, zapravo je sve suprotno.

  • 16.07.2022.

    rakitićuuuuuuu..

  • Purger Zagreb 16.07.2022.

    Kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare