To je to što me zanima!

VIDEO Rakitić skoro zabio u finalu Europa lige. Pogledajte kako je stativa spriječila gol

Bivši hrvatski reprezentativac skoro je izjednačio za Sevillu u finalu Europske lige. Sjajno je pucao s 20 metara i pogodio stativu. Bio bi mu to drugi gol u europskim finalima nakon Lige prvaka 2015.
Vidi originalni članak

Paulo Dybala zabio je za vodstvo Rome u 35. minuti, a Ivan Rakitić (35) skoro je izjednačio majstorskim udarcem u šestoj minuti nadoknade prvog poluvremena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši hrvatski reprezentativac pucao je s otprilike 20 metara iz prvog dodira. Ispred njega bila su trojica igrača Rome, ali Rakitić je sjajno naciljao u daljnji kut. 

Udarac Rakitića pogledajte OVDJE.

PODRŠKA U FINALU Kum i društvo putuju na Raketin 'posljednji ples' u Budimpeštu: Nosimo mu sretnu zastavu i šal PRVACI REKORDNI SEDMI PUT Sevilla osvojila Europsku ligu nakon drame u penalima! Rakitić pogodio u raspucavanju

Golman Rui Patricio nije mogao do lopte, ali stativa je spriječila izjednačenje Seville. Rakitić je ove sezone za Sevillu zabio dva gola, ali je u Europskoj ligi na učinku od dvije asistencije. 

Taj je gol mogao biti drugi Rakitiću u europskim finalima. Podsjetimo, zabio je u pobjedi Barcelone protiv Juventusa 3-1 u finalu Lige prvaka 2015. godine.

Sevilla je ipak izjednačila u 55. minuti autogolom Gianluce Mancinija. 

Inače, utakmica je kratko prekinuta u šestoj minuti. Upravo je Rakitić išao izvesti korner ispod tribine gdje su navijači Rome. Koji su prema njemu bacili razne predmete. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Cropatria1 01.06.2023.

    Tak mu je i Hajduk skoro bil prvak.., vec 18 puta...

  • Dado1511 01.06.2023.

    Kakav glupost od članka, skoro...

  • Anonimuss 01.06.2023.

    Zasluženo su uzeli trofej. 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare