To je to što me zanima!

VIDEO Rebić briljirao uoči starta sezone s dva gola i asistencijom

Hrvatski napadač Ante Rebić u uvjerljivoj pobjedi Milana kod Vicenze fantastično je asistirao Leaou koji je zabio izjednačenje nakon čega gostima zabio u 30., a za konačnih 6-1 u 69. minuti
Vidi originalni članak

U prijateljskoj utakmici uoči početka nove sezone koja počinje za tjedan dana, nogometaši aktualnog talijanskog prvaka Milana deklasirali su u gostima drugoligaša Vicenzu s visokih 6-1.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski napadač Ante Rebić dobio je priliku od prve minute zaigrati u dresu Milana na stadionu Romeo Menti, a gostima je u pripremnoj utakmici zabio dva gola.

Vicenza je povela već u prvoj minuti golom Rolfinija, nakon čega je uslijedila golijada Milana. Izjednačili su u 11. minuti kada je Leao na Rebićevu asistenciju zabio za izjednačenje, a na 2-0 je povisio Messias u 21. 

Asistenciju hrvatskog napadača pogledajte OVDJE

U 30. minuti Theo Hernandez fantastično je poslužio Rebića koji je iz sredine kaznenog prostora iz prvog dodira ljevicom pucao i pospremio loptu u mrežu. Gol možete pogledati OVDJE

Minutu nakon toga je autogol postigao nogometaš Vicenze Dalmonte da bi početkom drugog poluvremena u 49. Milan povisio vodstvo golom Tomorija. 

U 69. minuti susreta za konačnih 6-1 Rebić je ponovno majstorski rasparao protivničku mrežu na asistenciju Brahima Diaza. Gol možete pogledati OVDJE

Rebiću su ovog ljeta to bili drugi i treći gol u pripremnim susretima Milana. Prvi gol je dao austrijskom Wolfsbergeru dok je u prijateljskoj utakmici protiv Kolna (2-1) fantastično asistirao Giroudu.

Milan će Serie A otvoriti utakmicom protiv Udinesea na San Siru u subotu 13. kolovoza s početkom u 18.30. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Antitovar *_5 07.08.2022.

    Onaj 99 i Petkovic su ti nabili k8mplexe

  • 07.08.2022.

    Stalno o igracima iz Dinama i Hajduka u repki pa dajte malo realnosti. Frajer za repku ima 42 utakmice i 3 gola je zabio. Pa to je statistika za nekog stopera,a ne napadaca ljudi dragi. Ne,ne trebaju igrati ni Petkovic ni Orsic ak nisu u formi,ali ni Rebic ni Vlasic. Onda bi po tome prvi napadac repke trebao biti Krama koji rastura u njemackoj ligi,a za mene ne. Ja bi u vrh probao s Livajom nevezano kaj igra u Hnl pa kaj bude jer taj Krama rastura u bundesligi,a za repku nikad kad treba.

  • nohname 07.08.2022.

    Molim vas nemojte ga gurati u reprezentaciju,ne želimo igrače koji će se vući ko babe na terenu i gubitii svaku loptu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare